4.5/5

Zorgvastgoed verkopen

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw zorgvastgoed verkoopt

Heeft u zorgvastgoed dat u wenst te verkopen?

Bent u in het bezit van een zorgvastgoed object die u wenst te verkopen? Brownlake Groep is een landelijk opererende beleggingmaatschappij dat klaar staat om uw zorgvastgoed te kopen. Van verzorgingscentra’s tot dagbestedingslocaties tot revalidatiecentrums. Wij kopen elk type zorgvastgoed, in zowel verhuurde als onverhuurde staat. Gezien wij als eindbelegger fungeren en tevens over een lange beleggingshorizon beschikken, bent u verzekerd van de beste prijs voor uw zorgpand.

Heeft u vastgoed dat u wenst te verkopen?

Wij kopen ons onroerend goed ten alle tijden aan zonder enige vorm van financieringsvoorbehoud. Zo bent u verzekerd van een soepel en vlot verkooptraject zonder onzekerheden en verkooprisico’s. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van een kleinschalig zorglocatie tot de verkoop van complete zorginstellingen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ten alle tijden een passend voorstel uitbrengen. U kunt in iedere Nederlandse Gemeente bij ons terecht met uw zorgvastgoed object.

Voordelen van de verkoop van uw zorgvastgoed aan Brownlake

Meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen voor uw bedrijfspand of heeft u vragen betreft de mogelijke verkoop van uw pand? Wij zijn op kantooruren dagelijks bereikbaar via het telefoonnummer 085 401 3900 of per e-mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw zorgvastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod