4.5/5

Wat doen we

Kopen, herontwikkelen en verhuren van commercieel onroerend goed

Brownlake koopt, herontwikkelt en verhuurt commercieel onroerend goed door heel Nederland. Ook in de komende jaren hebben wij ons ten doel gesteld de vastgoedportefeuille verder uit te breiden en te optimaliseren.

Wij investeren in commercieel onroerend goed door heel Nederland

Wij kopen, herontwikkelen en verhuren verschillende soorten panden. Veelal investeren wij in hotels, logistieke centra, winkels, bedrijfshallen, supermarkten, light-Industrial- en maatschappelijk onroerend goed.

Werkwijze

Overweegt u uw onroerend goed te verkopen? En bent u benieuwd naar de waarde hiervan? Vraag dan een vrijblijvend bod aan. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

 • Neem contact op

  Om een aanbod op uw onroerend goed te ontvangen, kunt u een aanbod aanvragen. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met u op. Het kan zijn dat wij wat meer informatie nodig hebben voor het maken van een concrete waardebepaling.

 • Waarde bepaling

  Onze taxateur maakt een waardebepaling maken. Vervolgens brengen wij een aanbod uit. Geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij brengen het aanbod altijd zonder financieringsvoorbehoud uit.

 • Overeenkomst

  Wilt u ingaan op het aanbod? Dan leggen we de koop officieel vast in een koopovereenkomst. Deze overeenkomst stellen we samen in goed overleg op zodat alle partijen tevreden zijn.

 • Overdracht

  Op deze dag vindt de overdracht bij de notaris plaatst. U overhandigt de sleutels en de notaris stort de gelden direct op uw rekening. Kunt u niet bij de overdracht aanwezig zijn dan kan dit ook middels een volmacht plaatsvinden.

Uw commercieel onroerend goed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod