4.5/5

Waarde verhuurd bedrijfspand in verhuurde staat berekenen

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand verkoopt

Heeft u een verhuurd bedrijfspand dat u overweegt te verkopen?

Wilt u de waarde van uw verhuurd bedrijfspand in verhuurde staat berekenen? Voor het opstellen van een waardebepaling van uw bedrijfspand is de kale huurprijs leidend in het berekenen van de waarde. Naast de staat van onderhoud, de ligging en het type pand is het belangrijk om te weten of het een tijdelijke huurovereenkomst of een contract voor onbepaalde tijd betreft. Wilt u weten wat uw bedrijfspand waard is en wat Brownlake u kan bieden? Vul dan de gegevens van uw pand in op ons aanvraagformulier en wij stellen een geheel vrijblijvende waardebepaling op. 

Waarom uw verhuurd bedrijfspand verkopen aan Brownlake?

Doordat wij als eindbelegger bedrijfspanden aankopen, kunnen wij u de beste prijs bieden voor uw bedrijfspand met huurder erin. Bovendien beschikken wij over een lange beleggingshorizon en kunnen hierdoor ook goed bieden op laag verhuurde bedrijfspanden. Zo kunt u met elk type pand in elke staat van onderhoud bij ons terecht voor een vrijblijvend aanbod. Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud en kunnen bovendien snel schakelen indien nodig.  

Waar is de waarde van een bedrijfspand in verhuurde staat op gebaseerd?

1. De kale huurprijs  

2. De staat van onderhoud 

3. De ligging van het pand  

4. Type huurcontract  

5. VVE kosten indien van toepassing 

6. Eigen grond /erfpacht

7. Het energielabel 

Taxatiewaarde bedrijfspand

Het taxeren van een bedrijfspand in verhuurde staat is net even anders dan een leeg bedrijfspand zonder huurder. De verhuurwaarde is namelijk leidend bij het bepalen van de waarde van het pand. Het pand wordt immers gebruikt als belegging en voor de taxatie voor het verstrekken van een financiering is het voor de bank van belang dat de financiering die zij verstrekken risico dekkend is. Leegstand van een pand kan al snel leiden tot het niet meer kunnen nakomen van de verplichtingen zoals rente en aflossing. Bij een waardebepaling van een pand wordt er dus altijd berekend met de minimale verhuurprijs per m2 van het pand. Dit om het risico zo veel mogelijk te beperken. 

Meer informatie

Wilt u graag dat wij een vrijblijvende waardebepaling opstellen voor uw verhuurd bedrijfspand? Wanneer u uw gegevens achterlaat op onze website nemen wij spoedig contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 085 401 3900 of per e-mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw bedrijfspand verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod