4.5/5

Sale en leaseback contructie vastgoed

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u vastgoed dat u wenst te verkopen en terug te huren?

Brownlake is een investeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in sale en leaseback constructies van elk type vastgoed. Bij ons kunt u terecht voor een directe verkoop van uw bedrijfspand aan ons waarbij u het vervolgens kunt terughuren. Steeds meer pandeigenaren kiezen voor een sale and leaseback constructie voor hun vastgoed. Voor veel ondernemingen is vastgoed namelijk niet de core business en kan men door middel van een constructie als deze direct liquide middelen vrijmaken. Zo kunt u direct uw financiële positie verbeteren en eventuele nieuwe investeringen uitvoeren ter bevordering van de groei van uw onderneming.

Voor veel bedrijven levert een investering in het bedrijf aanzienlijk meer op dan de investering in het bedrijfspand. Levert de investering in het bedrijfspand een rendement van bijvoorbeeld 5% op aan waardestijging per jaar en het bedrag dat niet aan huurpenningen hoeft te worden betaald? Het bedrag dat vrijkomt bij de verkoop van het vastgoed kan worden geherinvesteerd in de onderneming wat al snel kan resulteren in een rendement van 30% per jaar op de geïnvesteerde middelen. De keuze voor een sale en leaseback constructie is voor deze partijen dus snel gemaakt.

Waarom een gezamenlijke sale en leaseback constructie met Brownlake opzetten?

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de sale and leaseback vastgoedconstructies die wij aanbieden? Wij lichten deze graag aan u toe en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 085 401 3900 of per e-mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw vastgoed verkopen en terughuren?

Ontvang vrijblijvend een aanbod