4.5/5

Pand verkopen

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw pand verkoopt

Heeft u een pand dat u overweegt te verkopen?

Wilt u uw pand verkopen en bent u op zoek naar de juiste koper? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in de aankoop van zowel leegstaande- als verhuurde panden. Aangezien wij fungeren als eindbelegger en tevens beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw pand. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type pand en in elke staat van onderhoud. Van een geheel pand met meerdere gebruiksdoelen tot de verkoop van kantoorpanden, woon-winkelpanden, winkelpanden, logistieke vastgoed en bedrijfshallen. Wij brengen in elke situatie graag een vrijblijvend aanbod uit.  

Waarom uw pand verkopen aan Brownlake?

Als investeringsmaatschappij weten wij dat naast een goede prijs een soepele verkoop met een betrouwbare koper evenmin van belang is. Brownlake brengt dan ook ten alle tijden een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring uit. Zo heeft u direct zekerheid zonder een langdurig verkooptraject in te hoeven gaan. Daarnaast zijn wij flexibel in leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. Een bijkomend voordeel is dat u als verkoper flink bespaart op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.  

Waardebepaling verkoop pand

Voor het opstellen van een vrijblijvende waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur is of zich in verhuurde staat bevindt. In verhuurde staat zijn namelijk naast de pandgegevens ook de kale huurprijs, het type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst van belang. Wanneer het pand zich vrij van huur bevindt zijn alleen de staat van onderhoud, het energielabel en de ligging van het pand van belang voor het bepalen van de waarde. 

Meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen voor uw vastgoed of heeft u vragen betreft de mogelijke verkoop van uw pand? Wij zijn op kantooruren dagelijks bereikbaar via het telefoonnummer 085 401 3900 of per e-mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw pand verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod