4.5/5

Pand verkopen en terug huren

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw pand verkoopt en terug huurt

Heeft u een pand dat u overweegt te verkopen en terug te huren?

Bent u in het bezit van een pand dat u wenst te verkopen en graag wil terughuren? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw pand kunt verkopen om het vervolgens terug te huren. Dit wordt ook wel sale & lease back genoemd. Wij kopen elk type pand aan in iedere staat van onderhoud. Van een bedrijfspand waarin u gevestigd bent met uw onderneming en wenst terug te huren tot een woonpand waarin u woont en na verkoop in wenst te blijven wonen. Wij brengen graag een aanbod inclusief een terug-huur voorstel uit voor uw pand.

Waarom uw pand verkopen en terug huren aan Brownlake?

Aangezien wij als eindbelegger actief zijn en beschikken over een lange beleggingshorizon, waardoor wij niet gevoelig zijn voor conjunctuurschommelingen, bent u bij ons verzekerd van het beste aanbod op uw pand. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op kosten zoals makelaars- en notariskosten bij de verkoop van uw pand. Wij nemen de notariskosten namelijk voor ons rekening. Bovendien bieden wij u als verkoper direct zekerheid doordat ons aanbod zonder enige vorm van financieringsvoorbehoud wordt uitgebracht. Ook passen wij ons aan uw situatie aan waardoor u verzekerd bent van een soepele verkoop zonder een onzeker- en langdurig verkooptraject in te hoeven gaan.

Waardeberekening pand met terug huur opties

De waarde van uw pand is naast de onderhoudsstaat ook afhankelijk van de kale huurprijs. De kale De verkoopprijs van uw pand wordt namelijk in verhuurde staat berekend. Op basis van de afgesproken kale huurprijs wordt de waarde bepaald waarvoor wij uw pand kunnen aankopen. Hierin worden alle nadere afspraken opgenomen die van toepassing zijn voor het huurcontract. Denk hierbij aan expiratiedatum huurcontract, huurindexatie mogelijkheden en overige voorwaarden.

Meer informatie

Wilt u weten welk aanbod wij op uw pand kunnen uitbrengen of wilt u graag meer weten over de verkoop en terug-huur voorwaarden? Neem dan direct contact met ons op via info@brownlake.nl of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw pand verkopen en terughuren?

Ontvang vrijblijvend een aanbod