4.5/5

Loods verkopen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods dat u wenst te verkopen?

Bent u in het bezit van een loods die u wenst te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij, gespecialiseerd in de aankoop van loodsen. Wij kopen loodsen aan in elke staat van onderhoud, zowel verhuurd als vrij van huur. Van kleine opslagloodsen tot grote bedrijfsloodsen van 20.000m2+. Brownlake fungeert als eindbelegger in zakelijke loodsen, waardoor u direct bent verzekerd van de beste prijs voor uw loods. Wij beschikken namelijk over een lange beleggingshorizon, waardoor wij niet gevoelig zijn voor conjunctuurschommelingen.

Wij kopen loodsen voor eigen rekening en daardoor bent u als verkoper ten alle tijden verzekerd van een soepele verkoop zonder langdurig en onzeker verkooptraject. Ons aanbod is namelijk ten alle tijden zonder financieringsvoorbehoud en het voorbehoud van het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Daardoor kan de overdracht snel plaatsvinden, maar behoort een uitgestelde levering ook tot de mogelijkheden. Dankzij onze flexibiliteit en lage rendementseisen kopen wij dagelijks loodsen aan van tevreden verkopers in heel Nederland.

Waarom loodseigenaren kiezen voor Brownlake

Meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvende waarde ontvangen? Onze taxateur gaat graag vrijblijvend aan de slag na het ontvangen van alle gegevens. Wilt u graag direct contact dan kunt u ons telefonisch bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900.Ook kunt u een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw bedrijfspand of ander vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod