4.5/5

Loods te koop Ter Apel

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Ter Apel of omstreken, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden. Brownlake is als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed, de aangewezen partij waaraan u uw loods kunt verkopen. Zo bieden wij in alle gevallen een vlot verkooptraject en is de onderhoudsstaat van uw loods minder van belang. Daarnaast is het mogelijk om uw loods in een zowel verhuurde als onverhuurde staat aan te bieden. In beide situaties zorgen wij voor een vlotte taxatie en verzekeren u van een zorgeloze verkoop. 

Een bod op uw loods te koop in Ter Apel en omstreken

Heeft u een loods te koop staan op ‘t Heem of Sellingen en wenst u vlotte verkoop? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang direct een aanbod. Ook als u elders in Ter Apel of de omliggende plaatsen een loods te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. Zo brengen wij in alle gevallen een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering en/of een bouwkundige keuring. Daarmee stellen we het belang van een betrouwbare verkooppartner voorop en hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Omdat wij uw loods volledig uit eigen middelen aankopen, heeft u dus altijd een zeker aanbod en is er van makelaarskosten zoals een vast tarief of een courtage geen sprake. Zo kunt u vaak al enkele duizenden euro’s besparen. 

Waarom kiezen voor een verkoop aan Brownlake?

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw loods, ongeacht waar of in welke onderhoudsstaat de betreffende loods zich in verkeert. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een uitstekend aanbod en de beste verkoopvoorwaarden. Dankzij onze expertise en lokale marktkennis zorgen wij ervoor dat uw loods vlot wordt getaxeerd en ontzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Op die manier kunnen wij voor elk type loods, een soepele afwikkeling waarborgen.

Neem contact op

Voor een vrijblijvend aanbod op uw loods te koop in Ter Apel, kunt u vandaag nog een aanvraag doen. We bespreken graag de pandgegevens en maken een afspraak voor een opname. Bel 085 401 3900 of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod