4.5/5

Loods te koop Hippolytushoef

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een loods te koop gezet in Hippolytushoef? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct uw loods kunt verkopen. We verzekeren u direct van de beste prijs en een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Zo kunt u aan ons kleine opslagloodsen aanbieden, maar op grootschalige bedrijfsloodsen doen wij graag een aanbod, ongeacht de staat van onderhoud. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw loods te koop in Hippolytushoef? Laat uw gegevens achter of neem contact op met Brownlake.

Aanbod op uw loods te koop in Hippolytushoef

Heeft u een loods te koop staan op bedrijventerrein Molenveld in Hippolytushoef of een ander omliggend bedrijventerrein zoals Kruiswijk, Agriport of aan de Hoornseweg? Brownlake doet een vrijblijvend aanbod, waarbij u direct zekerheid zult ontvangen. Omdat wij aankopen doen voor onze eigen beleggingsportfolio, brengen wij te allen tijde een bod uit zonder financieringsvoorbehoud, waarbij een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk is. U kunt uw opslagloods, bedrijfsloods of ander type loods dus in zowel een verouderde als gerenoveerde staat aanbieden. Gaat u in op ons aanbod? Dan kunnen wij de verkoop van uw loods te koop in Hippolytushoef op korte termijn, geheel kosteloos garanderen. 

Kiezen voor Brownlake

Loodseigenaren, ondernemers en verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een marktconform bod, ongeacht het type of de staat van hun vastgoed. Dankzij onze hands-on werkwijze en expertise kunnen wij de verkoop van uw onroerend goed spoedig faciliteren. Zo ook in Hippolytushoef en omstreken hebben dan ook vele verkopers ons gevonden als betrouwbare verkooppartner. Een verkoop via Brownlake betekent direct zekerheid, waarbij u ontzorgt wordt, van aanvraag tot overdracht.

Contact 

Voor een vrijblijvend aanbod op uw loods te koop in Hippolytushoef, neemt u contact op met Brownlake. Zowel via het online contactformulier of telefonisch kunt u een aanvraag doen. Onze taxateurs gaan zo snel mogelijk aan de slag met uw aanvraag en trachten binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. Neem contact op via 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod