4.5/5

Loods te koop Hilversum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods in Hilversum te koop staan? Brownlake is een landelijke investeringsmaatschappij en doet graag een aanbod op uw loods in Hilversum. Als eindbelegger zijn we geïnteresseerd in alle soorten panden; van kantoorpanden, bedrijfshallen en horecavastgoed, tot loodsen en ander logistiek vastgoed. Als verkoper van bedrijfsmatig vastgoed wenst u een soepel en vlot verkooptraject. Als specialist in bedrijfsmatig vastgoed, garanderen een gemakkelijke verkoop van uw pand. 

Heeft u een loods in Hilversum te koop? Brownlake zorgt voor een goed aanbod

Als u een bedrijfspand in Hilversum te koop aanbiedt, kunnen wij direct een aantrekkelijke prijs leveren. Wij zijn op zoek naar een verscheidenheid aan bedrijfsvastgoed voor ons eigen portefeuille. Hierbij kunt u denken aan horecapanden, loodsen, logistiek vastgoed en bedrijfshallen. Met onze vele ervaring, kennis en vooruitstrevende kijk, kunt u er zeker van zijn dat de verkoop soepel verloopt. Zo zorgen we in alle gevallen voor het beste bod en kunt u rekenen op onze expertise. 

Meer informatie over Brownlake

Heeft u een loods in Hilversum te koop staan en wenst u deze op korte termijn verkocht te krijgen? Neem dan contact op met Brownlake. Wij kunnen u een snelle afname van uw loods bieden, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Heeft u bijvoorbeeld een loods te koop staan op Havenkwartier, Zeverijnstraat of Kerkelanden? Dan kunnen wij direct een goed aanbod leveren, zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Laat uw loods te koop in Hilversum niet langer te koop staan en maak gebruik van onze kosteloze verkoopservice. 

Contact informatie

Als u vragen heeft over hoe wij te werk gaan of meer informatie wilt weten over het aanbod die Brownlake kan leveren op uw loods te koop in Hilversum, neem dan contact met ons op. Een van onze taxateurs zal u verder helpen en een afspraak voor een meting plannen. Zo kunnen wij uw bedrijfsmatig vastgoed, zoals een lood, snel taxeren. U kunt ons bellen op 085 401 3900, online gegevens achterlaten via het contactformulier op onze website of mailen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod