4.5/5

Loods te koop Hengelo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u uw loods te koop in Hengelo? Brownlake is een landelijk opererende investeerder met expertise op het gebied van het kopen van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden. Wij zijn open voor alle soorten bedrijfsruimte, ongeacht de staat waarin het zich bevindt. Wij kijken naar mogelijkheden, bieden u het beste aanbod en vinden persoonlijke wensen en voorkeuren erg belangrijk. Of het nu gaat op bedrijfshallen, kantoorpanden, logistiek vastgoed of loodsen, bij Brownlake bent u aan het juiste adres. U kunt erop rekenen dat uw verkoop soepel verloopt.

Loods in Hengelo te koop staan? Brownlake doet een goed aanbod

Heb jij een loods in Hengelo te koop staan, maar heeft u nog geen koper gevonden? Brownlake kan u direct een aanbod doen. Als ervaren belegger garanderen we u het beste aanbod en kunnen we de aankoop uit eigen middelen doen. Hierbij is geen financieringsvoorbehoud nodig en ook hoeft u geen bouwtechnisch onderzoek te doen. Mocht u bedrijfsmatig vastgoed in Westermaat De Veldkamp, Oosterveld en Twentekanaal te koop hebben staan, neem dan contact met ons op. Wij garanderen u een soepele en daarnaast geheel kosteloze verkoop, ongeacht welk type bedrijfsruimte. 

Kies voor Brownlake

Brownlake is een expert in het kopen van verschillend bedrijfsmatig vastgoed. Vele verkopers in Hengelo hebben onze betrouwbare diensten al gebruikt. Door onze ervaring kunnen we snel en efficiënt handelen, waardoor u zonder zorgen het verkooptraject kunt doen. U bent verzekerd van de beste aanbieding en voorwaarden. 

Contact informatie

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u weten welk aanbod wij kunnen leveren op uw Loods te koop in Hengelo? U kunt dan contact opnemen met een van onze taxateurs. Er wordt dan een afspraak gemaakt. Tijdens die afspraak wordt de werkwijze onder de aandacht gebracht en daarnaast kan de bedrijfsruimte al snel getaxeerd worden. Bel naar 085 401 3900, vul het online formulier in of stuur een mail naar info@brownlake.nl voor het maken van deze afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod