4.5/5

Loods te koop Hendrik Ido Ambacht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Hendrik Ido Ambacht? Brownlake is een landelijk bedrijf dat bedrijfsmatig vastgoed koopt. Hierbij maakt het type bedrijfspand niet uit. U kunt zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfsmatige vastgoed aan ons verkopen. Daarnaast maakt de staat waarin het type bedrijfspand zich in bevindt voor ons ook niet uit. Wij garanderen u het beste aanbod op uw loods, kantoorpand, horecapand of ander bedrijfsmatig vastgoed. Bij Brownlake bent u verzekerd van een goede verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, waaronder uw loods. 

Loods in Hendrik Ido Ambacht te koop staan? Brownlake garandeert het beste aanbod

Heeft u uw loods in Hendrik Ido Ambacht nog steeds te koop staan? Wij doen graag een goed aanbod. Wij hebben jarenlange ervaring en dus een lange beleggingshorizon. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van het beste aanbod die er op de markt te vinden is. Bij ons aanbod hoeft u zich geen zorgen te maken over een leningen, omdat wij uw bedrijfsmatig vastgoed met eigen middelen kunnen betalen. Wanneer u een bedrijfsruimte te koop heeft staan op Ambachtsezoom of in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht, kunt u contact opnemen met Brownlake. Bij ons krijgt u gegarandeerd een vlotte en gratis verkoop, ongeacht het type bedrijfsruimte. Hierbij is ook geen voorafgaande bouwtechnisch onderzoek nodig. U bent verzekerd van een aanbod zonder financieringsvoorbehoud.

Loods verkopen aan Brownlake

Brownlake is de juiste partij als u uw bedrijfsmatig vastgoed wilt verkopen. Ons bewezen trackrecord bepaalt dat veel verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons als betrouwbare aankoper zien. Wij kunnen uw verkooptraject ontzorgen door onze deskundigheid en ervaring met de markt. Daarbij zijn we in staat om snel te handelen, tot aan de overdracht bij de notaris. In Hendrik Ido Ambacht zijn wij als gespecialiseerde aankoper van bedrijfsvastgoed de beste keuze voor een uitstekend aanbod en goede verkoopvoorwaarden. 

Meer informatie

Wilt u weten welk aanbod wij op uw loods te koop in Hendrik Ido Ambacht of wat onze werkwijze is? U kunt dan contact opnemen met ons. Tijdens dit contact zal er een afspraak gemaakt worden. Tijdens deze afspraak kan er meer informatie gegeven worden en daarnaast kan uw bedrijfsmatig vastgoed op korte termijn getaxeerd worden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085 401 3900, het online formulier invullen of een mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod