4.5/5

Loods te koop Helmond

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een loods te koop gezet in Helmond? Brownlake is een vastgoedbedrijf dat zaken doet in het hele land. Zo is het mogelijk uw verhuurd en leegstaand bedrijfsmatig vastgoed in elke staat van onderhoud te verkopen aan ons. Als eindbelegger brengen wij het beste bod op uw loods en daarnaast zorgen we voor een soepel verkooptraject. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van loodsen, maar ook zorgvastgoed, bedrijfshallen of andere bedrijfsruimte in Helmond, doen wij graag een aanbod.

Heeft u een loods in Helmond te koop gezet? Brownlake zorgt voor een goed aanbod

In Helmond en de omgeving bieden wij een bod op verschillend soort bedrijfsmatig vastgoed, waaronder uw loods te koop in Helmond, dat u op korte termijn kunt verkopen. Of uw pand nu in achterstallige staat of nieuwbouw staat is, wij kunnen het aankopen met ons eigen vastgoedportefeuille. U kunt bij ons rekenen op een snelle taxatie en verkoop, aangezien we de financiering volledig uit eigen middelen kunnen garanderen. Daarnaast zijn we flexibel met betrekking tot de verkoopvoorwaarden en zijn er geen extra kosten, zoals makelaars- en notariskosten. U bent verzekerd van een financieringsvrij aanbod, waar ook geen bouwtechnische keuring noodzakelijk is. Hierdoor kunt u het nodige geld besparen. 

Kiest u voor Brownlake?

Wanneer u kiest voor Brownlake, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw loods. Veel verkopers kiezen voor Brownlake en ervaren de voordelen van uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast zorgt ons team ervoor dat het verkooptraject van aanvraag tot overdracht soepel verloopt. Met onze handige aanpak kunnen we snel handelen. We zorgen voor een goede opname van de ruimte, brengen het bod uit en handelen de verkoop af, tot aan de daadwerkelijke oplevering. Dit betekent dat beide partijen een prettige verkoopervaring hebben. 

Meer informatie over Brownlake

Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze die Brownlake hanteert? Of bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Helmond? U kunt hiervoor contact opnemen met Brownlake. Door middel van een persoonlijk gesprek, deelt een van onze taxateurs graag meer informatie over Brownlake en de werkwijze. Daarnaast kan er ook besproken worden welk aanbod Brownlake voor u heeft. Voor het opnemen van contact kunt u bellen naar 085 401 3900, het online formulier invullen of een e-mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod