4.5/5

Loods te koop Heerlen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsmatig vastgoed, zoals een loods te koop in Heerlen of bent u van plan dit te verkopen? Brownlake is een investeringmaatschappij die actief is in heel Nederland. Hierbij zijn wij op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed. We bieden marktconforme prijzen en zullen u ontzorgen tijdens het gehele verkooptraject. Daarnaast doen we dit met inbegrip van de overdracht bij de notaris. Wij zullen dus zorgen voor een zorgeloze en snelle afhandeling van uw loods of ander bedrijfsmatig vastgoed. 

Loods te koop in Heerlen? Brownlake zorgt voor een goed bod

Brownlake biedt een vrijblijvend aanbod als u in Heerlen een loods te koop heeft staan. Wij hebben al enkele aankopen mogen realiseren op Smitzerveld, De Beitel en In de Cramer in Heerlen. Wij zoeken actief naar bedrijfsruimtes voor onze eigen vastgoedportefeuille, waarbij u kunt denken aan loodsen, kantoorpanden en magazijnen. Wat voor type bedrijfsruimte u ook te koop aanbiedt, Brownlake stelt een financieringsvrij aanbod uit en garandeert een soepel verkooptraject. Er zijn geen provisies of andere makelaars- of notariskosten en we zijn flexibel met betrekking tot opleveringsdatum en andere verkoopvoorwaarden. U kunt dus aanzienlijke besparingen realiseren ten opzichte van een regulier verkooptraject. 

Kies voor Brownlake

Brownlake biedt de beste verkoopvoorwaarden aan voor alle soorten bedrijfsruimtes. Onze investeringsmaatschappij is flexibel en houdt rekening met de afspraken die gemaakt worden. Afspraken die gemaakt worden zien wij als erg belangrijk. Door onze lokale marktkennis en resultaten, hebben veel verkopers voor ons gekozen als betrouwbare partner. Onze werkwijze staat voor snelle schakelingen in het verkoopproces, waardoor zowel de koper als de verkoper tevreden zijn met de verkoop van het bedrijfsmatig vastgoed. 

Informatie voor het contact met Brownlake

Komt u graag meer te weten over de werkwijze van Brownlake? Door middel van een persoonlijk gesprek met een van onze taxateurs, kunnen wij dit aan u toelichten. Wilt u graag weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw loods te koop in Heerlen? Laat dan uw gegevens achter via het online formulier, stuur een mail naar info@brownlake.nl of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod