4.5/5

Loods te koop Heerenveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop gezet in Heerenveen? Brownlake is een vastgoedmaatschappij die geïnteresseerd is in het kopen van uw loods of een andere bedrijfsruimte in Heerenveen. We kopen zowel leegstaande als verhuurde bedrijfsmatige panden voor onze beleggingsportefeuille. De staat van onderhoud is niet van belang. U bent bij ons verzekerd van het beste aanbod en het verkoopproces zal snel en eenvoudig verlopen. Wij zijn geïnteresseerd in verschillende soorten bedrijfsmatig vastgoed, zoals loodsen, magazijnen en kantoorpanden.

Heeft u uw loods in Heerenveen te koop staan? Brownlake zorgt voor een goed aanbod

Wij zijn actief in Heerenveen en de omgeving. Hier kunnen wij direct een bod uitbrengen op uw loods te koop in Heerenveen of ander bedrijfsmatig vastgoed. Ongeacht de staat van uw bedrijfsmatig vastgoed, kunnen wij snel een taxatie uitvoeren en een snelle verkoop garanderen. U hoeft geen financiering af te sluiten, omdat wij de bedrijfsruimte met eigen middelen aankopen. Er is ook geen bouwtechnische keuring nodig en we zijn flexibel wat betreft de verkoopvoorwaarden. U hoeft daarnaast ook geen makelaars- of notariskosten te betalen en kunt hierdoor veel geld besparen. 

Waarom de keuze voor Brownlake?

Brownlake biedt ondernemers de mogelijkheid om hun loods te verkopen met een gunstige service. Wij zorgen dat het gehele verkooptraject goed verloopt, van het starten van de verkoop tot de overdracht bij de notaris. Onze expertise, kennis en proactieve mentaliteit staan garant voor een snelle verkoop en een soepele verwerking. Zo bent u als verkoper verzekerd van een prettige verkoop.

Informatie voor het contact met Brownlake

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en welk aanbod wij kunnen leveren op uw loods te koop in Heerenveen? Neem dan contact op met Brownlake. Tijdens dit contact zal er een afspraak met u gemaakt worden, zodat een van onze taxateurs u meer informatie kan geven over onze werkwijze en het aanbod die wij kunnen geven. Voor het opnemen van contact met Brownlake kunt u bellen naar 085 401 3900 of het online formulier invullen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod