4.5/5

Loods te koop Haulerwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u in het bezit van een loods te koop in Haulerwijk? Brownlake is een investeerder die een bod doet op loodsen en andere bedrijfspanden in Haulerwijk en omgeving. We zijn actief in heel Nederland en we zijn geïnteresseerd in verschillende panden, ongeacht de staat hiervan. We willen u een goed bod doen, waardoor u snel en zorgeloos van uw bedrijfsruimte af bent. Kopen, herontwikkelen en verhuren van panden hebben wij ervaring in en we zijn onder andere gespecialiseerd in de omgeving van Haulerwijk.

Het beste bod op uw loods te koop in Haulerwijk

Bent u op zoek naar een koper voor uw loods te koop in Haulerwijk? Brownlake is geïnteresseerd in diverse panden, waaronder loodsen. Het maakt niet uit of deze betreffende ruimtes verhuurd of onverhuurd zijn. Brownlake staat bekend om haar deskundigheid, kennis en hands-on mentaliteit. U kunt erop rekenen dat de verkoop van uw loods soepel verloopt en u de beste verkoopvoorwaarden krijgt. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Bij Brownlake staan persoonlijke wensen en voorkeuren bovenaan. Daarom vinden wij het bieden van mogelijkheden ook belangrijk. U kunt daarom zowel verhuurde als onverhuurde panden aan ons verkopen. Ervaart u huurdersproblemen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle, zorgeloze en goede afname van uw loods. Heeft u bijvoorbeeld een loods te koop staan op De Turfsteker, neem dan contact op met Brownlake. U bent verzekerd van het beste aanbod, een soepele verkoop en geen onzekerheid. U bent hierdoor snel afgelost van uw loods te koop in Haulerwijk.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of het aanbod die wij kunnen leveren op uw loods te koop in Haulerwijk? Wij vragen u dan contact op te nemen met Brownlake. Door contact op te nemen, kan een van onze taxateurs u inlichten over onze werkwijze en meer informatie delen. Daarnaast kan uw ruimte dan op korte termijn getaxeerd worden. Voor het maken van de afspraak kunt u bellen naar 085 401 3900 of u kunt een mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod