4.5/5

Loods te koop Harlingen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods in Harlingen te koop of denkt u na over het verkopen van uw loods in omgeving Harlingen? Brownlake is een landelijke investeringsmaatschappij die een bod wil doen op uw bedrijfsmatig vastgoed. We kopen bedrijfsruimte in iedere staat van onderhoud, waarmee u verzekerd bent van een marktconform bod. Daarbij helpen we bij het hele verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en we de verkoop zo snel mogelijk kunnen afronden. 

Loods in Harlingen te koop gezet? Brownlake doet een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vrijblijvend aanbod als u bedrijfsruimte te koop in Harlingen heeft staan. Wij hebben al aankopen mogen realiseren op Oostpoort in Harlingen. We zijn altijd actief op zoek naar verschillende type bedrijfspanden, zoals loodsen. U krijgt van ons een financireringsvrij aanbod, waarbij we flexibel zijn in opleveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden. Er is geen sprake van een provisie of andere makelaars- of notariskosten, waardoor u ten opzichte van een regulier verkooptraject kunt besparen op deze bijkomende kostenposten. 

De keuze voor Brownlake

Waar moet u kiezen voor Brownlake? Brownlake staat bekend om zijn goede verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod, ongeacht het type bedrijfsruimte. Als investeringsmaatschappij zijn we flexibel en waarderen we de afspraken die gemaakt worden. Met onze lokale marktkennis en een goed trackrecord hebben veel verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake als een betrouwbare partner gevonden. Door onze hands-on werkwijze kunnen we snel schakelen in het gehele verkooptraject en zijn beide partijen verzekerd van een goede verkoop. 

Contactgegevens van Brownlake

Heeft u interesse in onze manier van werken? Wij nemen graag de tijd om u hier persoonlijk meer uitleg over te geven. Wilt u weten wat wij bieden als uw loods in Harlingen te koop staat? Laat dan uw gegevens achter, neem contact op via 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl. Een van onze taxateurs zal u meer informatie geven.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod