4.5/5

Loods te koop Haarlem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop in Haarlem of omgeving? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie die loodsen en bedrijfsmatig vastgoed voor eigen rekening aankoopt. Wij kopen zowel loodsen die verhuurd zijn als leegstaande loodsen, ongeacht hun onderhoudsstaat of formaat. Als eindbelegger bieden wij het beste bod en staan garant voor een soepele verkoop. Als eindbelegger bieden wij het beste bod en staan garant voor een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar het aanbod dat we voor uw loods te koop in Haarlem kunnen doen? Laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Snel voorzien van bod op uw loods te koop in Haarlem

Brownlake biedt u de mogelijkheid om direct een bod op uw loods te koop in Haarlem te doen. Het maakt niet uit of de loods te koop staat op Waarderpolder of ergens anders in Haarlem. Brownlake koopt elk type loods, ongeacht het formaat of de staat waarin het pand verkeert. We komen graag langs om een opname te doen en de mogelijkheden te bekijken. U hoeft geen voorbehoud van financiering te maken en er is geen bouwtechnische keuring nodig. Daarbij garanderen wij een vlot en zeker verkooptraject, waarbij u geen kosten hoeft te maken, zoals makelaars- of notariskosten. Ook zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden en bieden we de mogelijkheid tot terug verhuur. 

Kies voor Brownlake

Bedrijven die bedrijfsmatig vastgoed willen kopen, zoals loodsen, kunnen hun vertrouwen stellen in Brownlake. Wij bieden de beste de beste verkoopvoorwaarden en een uitgebreid aanbod. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een probleemloos verkooptraject. Van het opnemen van de loods tot aan de overdracht bij de notaris, Brownlake zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen. 

Doe een vrijblijvende aanvraag bij Brownlake

Wilt u weten wat wij als aanbod kunnen doen voor uw loods te koop in Haarlem? Brownlake stelt u in staat een vrijblijvende offerte aan te vragen, geheel gratis. Onze taxateurs zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen en trachten binnen een dag een waardebepaling op te stellen. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod