4.5/5

Loods te koop Grou

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Grou? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u uw loods direct kunt verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in aankopen van verschillende loodsen, zoals leegstaande of verhuurde loodsen. Of u nu een loods heeft met een kleine opslag of een volwaardige bedrijfsloods met een grote oppervlakte bezit, wij zijn als eindbelegger geïnteresseerd in uw loods. Zo hebben wij een lange beleggingshorizon, zijn wij niet gevoelig voor economische schommelingen en bieden wij het beste aanbod op uw loods.

Een goed bod op verschillende type loods te koop in Grou 

Heeft u een loods te koop, kunnen wij hier als landelijke vastgoedmaatschappij een goed bod aanbieden. Bij het verkooptraject hoeft u niet bang te zijn voor onzekerheden. Wij garanderen u een soepel verkooptraject. Heeft u een loods te koop staan op Frisia of in de omgeving van Grou, laat Brownlake dit vooral weten door contact op te nemen. We zorgen graag voor een vrijblijvend bod op uw loods, wanneer u dan maar wilt. Graag bieden wij zekerheid en daarom brengen wij altijd een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Dit zorgt ervoor dat er een snelle afhandeling plaats kan vinden, waarbij u daarnaast de mogelijkheid heeft om de loods zowel direct als uitgesteld op te leveren. Op het moment dat u een directe verkoop doet aan Brownlake, hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen en we zijn erg flexibel in onze verkoopvoorwaarden. 

Brownlake biedt het beste aanbod op uw loods

Bij Brownlake kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een goed aanbod ontvangen. Hierbij maakt het type en de onderhoudsstaat niks uit. U kunt uw loods zowel in verouderde als gerenoveerde staat aanbieden en u krijgt gegarandeerd een soepel verkooptraject. Bij dit verkooptraject staan transparantie en communicatie centraal. Ook hanteren wij een flexibele verkoopvoorwaarden en hoeft u niet in onzekerheid te zitten. Door middel van ons bewezen trackrecord hebben dan ook veel verkopers van loodsen en andere bedrijfsmatig vastgoed, Brownlake gevonden als betrouwbare vastgoedmaatschappij. 

Laat uw gegevens achter

Wanneer u graag een vrijblijvend aanbod ontvangt op uw loods te koop in Grou, kunt u zowel online als telefonisch een aanvraag doen. Dit zodat een taxateur snel aan de slag kan met het opstellen van de waardebepaling. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod