4.5/5

Loods te koop Groningen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw loods te koop in provincie Groningen vlot verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een aanbod. Zo kunt u aan ons zowel leegstaande, verouderde en/of verhuurde loodsen aanbieden. We bekijken graag de mogelijkheden en zorgen als eindbelegger met een lange beleggingshorizon voor het beste aanbod. Of het nu gaat om grote bedrijfsloods(en) of een opslagloods. Brownlake doet graag een aanbod. Ook als u uw huis met loods te koop in Groningen wilt aanbieden, kunt u bij Brownlake terecht voor een zorgeloze verkoop. 

Loods in Groningen te koop? Brownlake doet graag een aanbod

Als beleggingsmaatschappij zijn wij altijd op zoek naar loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille. Zo ook op uw loods te koop in provincie Groningen doen wij graag een aanbod. Ongeacht waar komen wij snel langs op locatie voor een opname en garanderen u op korte termijn een uitstekend aanbod. Het aanbod dat wij doen geeft u direct zekerheid aangezien wij zonder financiering kunnen bieden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over voorbehoud van financiering en is een bouwtechnische keuring, zoals een funderingsonderzoek, niet noodzakelijk. De verkoop van uw loods is daarmee zonder onzekerheden en vlot te realiseren. Bijkomend voordeel aan een directe verkoop aan ons, is dat u geen enkele makelaars- en/of notariskosten hoeft af te dragen.

Waarom uw loods verkopen aan Brownlake?

Of het nu gaat om een kleine opslagloods of de verkoop van grootschalige bedrijfsloods van meer dan 20.000 m². Brownlake verzekert u van het beste bod en een soepele verkoop, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo hebben we communicatie en transparantie hoog in ons vaandel staan en zorgen we dankzij onze hands-on mentaliteit, dat we snel schakelen in het gehele proces. Van de bezichtiging van uw huis met loods te koop in Groningen, tot het uitbrengen van een bod op uw bedrijfsloods. Met een bewezen trackrecord hebben dan ook vele loodseigenaren Brownlake gevonden als erkende aankooppartij. Kiest u ook voor Brownlake?

Aanvraag doen

Een aanvraag voor een vrijblijvend bod op uw loods te koop in de provincie Groningen, is eenvoudig aan te vragen. We zijn voor uw aanvraag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl. U kunt ook gebruikmaken van het online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod