4.5/5

Loods te koop Gelderland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw loods te koop in Gelderland? Brownlake is een landelijke opererende vastgoedmaatschappij en geïnteresseerd in uw loods. Wij brengen op uw loods als eindbelegger met een langetermijnvisie, gegarandeerd het beste aanbod. Zo staan wij dagelijks in contact met verkopers van allerlei soorten loodsen. Van opslagloodsen van klein formaat, tot volwaardige bedrijfsloodsen van zeer groot formaat. Zelfs op uw gehele huis met loods te koop in Gelderland doen wij een aanbod. Benieuwd naar wat wij op korte termijn voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op Brownlake.

Het beste bod op uw loods te koop in Gelderland

Als u een loods te koop heeft staan in Gelderland, schroom dan niet om contact op te nemen met vastgoedmaatschappij Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw loods spoedig taxeren. Als eindbelegger kopen wij loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed volledig vanuit eigen middelen. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod, zonder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Daarnaast hanteren wij relatief lage rendementseisen en zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden zoals oplevering en inboedel. Zo is het verkooptraject kort en zonder enige onzekerheden. Voordeel is dat u tevens flink kunt besparen op bijkomende kostenposten die u bij een regulier verkooptraject wel moet afdragen. Een directe verkoop aan Brownlake is geheel vrij van courtage of andere makelaarskosten en ook voor de overdracht, betaalt u geen notariskosten.

Loodseigenaren kiezen voor Brownlake

Loodseigenaren kiezen simpelweg voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel en kort verkooptraject, waarin afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij ons bewezen trackrecord en marktkennis hebben dan ook vele verkopers van vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Van het bezichtigen van uw loods aan huis, tot het uitbrengen van een bod op uw bedrijfsloods. Daarna ontzorgen wij het gehele verkooptraject, tot aan de overdracht bij de notaris. Kiest u ook voor Brownlake?

Contact

 Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Gelderland? Ongeacht waar uw loods staat, komen we snel op locatie voor een opname. We trachten binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod uit te brengen. Voor meer informatie belt u naar 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod