4.5/5

Loods te koop Friesland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een schuur of loods te koop staan in Friesland? Brownlake doet graag een vrijblijvend aanbod. Brownlake is als landelijk opererende investeringsmaatschappij de aangewezen partij waaraan u uw loods in elke staat of formaat kunt verkopen. Zo faciliteren wij door heel Nederland soepele verkooptrajecten van zowel kleine opslagloodsen, maar ook bedrijfsloodsen met een oppervlakte van meer dan 20.000 m². Zo ook op uw huis met loods te koop in Friesland, doen wij graag een aanbod. Laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Een bod op elk type loods te koop in Friesland

Als u een loods te koop heeft staan in de provincie Friesland en u tot op heden nog geen koper gevonden heeft, neem dan contact op met Brownlake. We zijn geïnteresseerd in elk type loods, ongeacht de onderhoudsstaat of dat uw loods in een verhuurde of juist onverhuurde staat verkeert. Zo kan Brownlake als investeringsmaatschappij een volledig financieringsvrij aanbod doen op uw schuur of loods te koop in Friesland, zonder enig voorbehoud van een bouwtechnisch onderzoek. Er is daardoor nooit sprake voor een langdurig en vaak onzeker verkooptraject. Wij zorgen er te allen tijde voor dat de verkoop van uw loods te koop Friesland op korte termijn kan worden gerealiseerd. Daarnaast hoeft u geen enkele makelaars- en/of notariskosten af te dragen en kunt u rekenen op flexibiliteit. Zo bespreken we graag de opleveringsdatum en inboedel.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Met een prachtig trackrecord en veel ervaring binnen het zowel kopen, herontwikkelen en verhuren van divers vastgoed, hebben vele loodseigenaren in Friesland, Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Zo bieden wij loodseigenaren naast het beste aanbod, ook uitstekende verkoopvoorwaarden en een gegarandeerd soepel verkooptraject. We ontzorgen u volledig vanaf de aanvraag, tot de overdracht bij de notaris. Op die manier wordt keer op keer een fijne verkoop gewaarborgd.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in welk aanbod Brownlake kan doen op uw loods te koop in Friesland? Neem dan contact op met onze taxateurs door te bellen naar 085 401 3900 of vul het contactformulier op de website in. Er zal spoedig contact met u worden opgenomen voor een persoonlijk gesprek omtrent de verkoop van uw loods.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod