4.5/5

Loods te koop Franeker

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Franeker? U kunt uw loods direct verkopen aan Brownlake, een landelijk opererende vastgoedmaatschappij. In de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde loodsen van elk formaat zijn wij gespecialiseerd. Wij zijn een eindbelegger met een langetermijnvisie wat ons onafhankelijk maakt van schommelingen in de economie. Daarmee bent u te allen tijde verzekerd van het beste aanbod op uw loods en een soepel verlopend verkooptraject. Als u nieuwsgierig bent naar het bod dat wij kunnen doen op uw loods te koop in Franeker, kunt u uw gegevens achter laten of direct contact opnemen.

Voor ieder type loods te koop in Franeker een uitstekend bod

Als landelijke beleggingsorganisatie doen wij graag een bod op ieder type loods. Wij doen dat voor eigen rekening en garanderen een soepel verlopend verkooptraject. Of u nu een loods te koop heeft staan op Bedrijvencentrum Franeker, industrieterrein West Kiesterzijl of elders in Franeker en omstreken, u kunt contact opnemen met Brownlake voor een aanvraag van een vrijblijvend bod op uw loods. Wij bieden u graag zekerheid middels het brengen van een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Wij verzekeren u van een soepele afwikkeling van het verkooptraject. U heeft de mogelijkheid om bij dit traject uw loods zowel direct als uitgesteld op te leveren. Daar komt bij dat u bij een directe verkoop aan Brownlake geen makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Ook zijn we flexibel in onze verkoopvoorwaarden.

Uw loods verkopen aan Brownlake

Brownlake doet graag geheel kosteloos en vrijblijvend een aanbod op uw loods. Dit geldt voor ieder type loods, ongeacht de onderhoudsstaat daarvan. Het ontvangen van een aanbod is geheel kosteloos en vrijblijvend. Of uw loods nu recentelijk nog is gerenoveerd of in een verouderde staat verkeert, u kunt deze direct bij ons aanbieden. Een transparante manier van communiceren staat bij ons centraal. Bovendien bent u verzekerd van een soepel verlopend verkooptraject en zijn onze verkoopvoorwaarden flexibel. 

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar het bod dat u voor uw loods te koop in Franeker kunt ontvangen? Bij Brownlake is een aanvraag voor een bod op uw loods geheel kosteloos en vrijblijvend. Uw aanvraag zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen door onze taxateurs. Wij streven ernaar om binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. U kunt uw gegevens via het contactformulier achterlaten of bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod