4.5/5

Loods te koop Emmen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Emmen of elders in deze regio? U kunt uw loods direct verkopen aan Brownlake. Dit is een landelijk opererende beleggingsorganisatie die loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed koopt voor eigen rekening. Bij ons is het mogelijk om zowel leegstaande als verhuurde loodsen te verkopen, ongeacht de onderhoudsstaat of het formaat daarvan. Door de langetermijnvisie brengt Brownlake u het beste bod. Daarmee worden loods eigenaren tevens verzekerd van een soepele verkoop. Bent u nieuwsgierig naar het bod dat wij op uw loods te koop in Emmen kunnen doen? Dan kunt u uw gegevens achterlaten of contact met ons opnemen.

Ontvang direct een bod op uw loods te koop in Emmen

Brownlake doet graag een aanbod op uw loods. Of u deze nou in Bargermeer, Meerdijk, Eigen Haard of elders in Emmen te koop heeft staan. Wij doen graag een bod voor ieder type loods. Dus niet alleen als uw loods recentelijk is gerenoveerd, maar ook als er sprake is van achterstallig onderhoud. Wij kopen uw loods voor eigen rekening, dus u bent verzekerd van een bod zonder voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Daarbij garanderen wij een soepel verlopend verkooptraject waarbij u geen enkele kosten zoals makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid tot terugverhuur op termijn en zijn wij als beleggingsorganisatie flexibel in verkoopvoorwaarden.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van loodsen die kiezen voor Brownlake doen dat doorgaans omdat ze daar zijn verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden. Op ieder type loods kan een aanbod worden gedaan waarna een verkooptraject volgt dat gegarandeerd soepel zal verlopen. Van het opnemen van uw loods, tot het uitbrengen van een bod. Wij komen alle gemaakte afspraken na. Bovendien wordt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris door ons ontzorgt.

Een vrijblijvende en kosteloze aanvraag

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod dat wij kunnen doen op uw loods te koop in Emmen? U kunt dan een geheel kosteloze en vrijblijvende aanvraag doen. Daarna zullen onze taxateurs zo spoedig mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. Er wordt gepoogd om binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten. U kunt ook bellen naar 085401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod