4.5/5

Loods te koop Emmeloord

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Emmeloord of elders in deze regio? Dan kunt u direct aan Brownlake uw loods verkopen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in het aankopen van zowel leegstaande als verhuurde loodsen van elk formaat. Wij doen graag een bod op uw loods, of het nu een kleine opslagloods betreft of een volwaardige bedrijfsloods. Onze lange beleggingshorizon maakt ons als eindbelegger ongevoelig voor economische schommelingen. U bent bij ons verzekerd van het beste aanbod op uw loods.

Voor ieder type loods te koop in Emmeloord een aanbod. 

Voor diverse typen loodsen doen wij als landelijke vastgoedmaatschappij graag een bod voor eigen rekening. Als u een loods te koop heeft staan in Espel, Marknesse, de Munt of elders in Emmeloord en omstreken doen wij graag een vrijblijvend aanbod. Bij ons kunt u zowel leegstaande als verhuurde loodsen verkopen, ongeacht de onderhoudsstaat of het formaat. Doordat wij u een aanbod brengen zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring kunnen wij u direct zekerheid bieden. Tegelijkertijd zorgen we daarmee voor een vlotte afwikkeling. U beschikt tevens over de mogelijkheid om de loods zowel direct als uitgesteld op te leveren. Daarnaast hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen bij een directe verkoop aan Brownlake. Ten slotte zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden.

Waarom uw loods verkopen aan Brownlake?

Verkopers van loodsen kloppen ten eerste bij Brownlake aan omdat ze daar verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden. Op ieder type loods bent u verzekerd van een mooi aanbod. Ook zal het verkooptraject gegarandeerd soepel verlopen. Tijdens dit traject worden alle gemaakte afspraken ten allen tijde nagekomen. Van het opnemen van uw loods tot het uitbrengen van een bod: het gehele verkooptraject wordt tot aan de overdracht bij de notaris ontzorgt. 

Contact opnemen

Bent u benieuwd welk aanbod wij op uw loods te koop in Emmeloord kunnen doen? U kunt dan geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod. Vervolgens zal één van onze taxateurs zo spoedig mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. Wij streven ernaar om binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. U kunt via het contactformulier uw gegevens bij ons achterlaten of bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod