4.5/5

Loods te koop Eindhoven

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u uw loods te koop staan in Eindhoven? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij dat graag een bod doet voor uw loods. U kunt uw loods direct verkopen. Het is bij ons mogelijk om zowel leegstaande als verhuurde loodsen van elk formaat te verkopen. Door onze lange beleggingshorizon zijn wij niet afhankelijk van schommelingen in de economie. Of u nu een kleine opslagloods verkoopt of een volwaardige bedrijfsloods, bij ons bent u verzekerd van het beste aanbod op uw loods. 

Het beste bod op uw loods te koop in Eindhoven

Mocht u een loods te koop hebben staan – op Brainport Park, Ekkersrijt, Breeven of een andere locatie in Eindhoven of omstreken – kunt u vrijblijvend contact opnemen met Brownlake. Wij zijn een landelijke vastgoedmaatschappij dat voor eigen rekening diverse soorten loodsen koopt. U bent bij ons verzekerd van een soepel verlopend verkooptraject. Wij brengen te allen tijde een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring zodat we u direct zekerheid kunnen bieden. Bij ons is het mogelijk om uw loods zowel direct als uitgesteld te leveren. Bij een directe verkoop aan Brownlake is het niet noodzakelijk om makelaars- of notariskosten af te dragen. Onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel en wij zorgen voor een zo vlot mogelijke afwikkeling van het verkooptraject.

Uw loods verkopen aan Brownlake

Bij Brownlake kunt – onafhankelijk van de onderhoudsstaat van uw loods – voor ieder type loods rekenen op het ontvangen van een kosteloos en vrijblijvend aanbod. U kunt uw loods aan ons aanbieden, ongeacht of deze is gerenoveerd. Wij garanderen u een soepel verkooptraject en onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel. Bovendien staat bij ons transparante communicatie centraal. Op deze manier waarborgen wij onze betrouwbaarheid als vastgoedmaatschappij.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u graag een geheel vrijblijvend aanbod ontvangen op uw loods te koop in Eindhoven? Dan kunt u met ons contact opnemen voor een kosteloos aanbod. Eén van onze taxateurs zal uw aanvraag vervolgens spoedig behandelen. Het streven is om binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. U kunt ons bereiken door uw gegevens via het contactformulier achter te laten of te bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod