4.5/5

Loods te koop Dronten

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Dronten? Dan kunt u deze direct verkopen aan Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij. Bij ons is het mogelijk om zowel leegstaande als verhuurde loodsen te verkopen, ongeacht de onderhoudsstaat of het formaat. Wij zijn een eindbelegger met een langetermijnvisie en zijn daarom niet afhankelijk van de schommelingen in de economie. Dat maakt dat u bij ons het beste bod krijgt. Als u uw loods te koop heeft staan in Dronten en kiest voor Brownlake bent u verzekerd van een soepele verkoop.

Krijg direct een bod op uw loods te koop in Dronten

Als u uw loods te koop heeft staan – bijvoorbeeld in de buurt van Delta of de Poort van Dronten – doen wij graag een bod op uw loods. Mocht u op een andere plek in de buurt van Dronten een loods te koop hebben staan, doen wij ook graag een vrijblijvend bod. Een bod zonder voorbehoud van financiering en een bouwtechnische keuring vooraf is niet noodzakelijk. Wij kopen uw loods namelijk voor eigen rekening aan. Daarmee bent u verzekerd van een vlot verlopend verkooptraject. Bij dit traject hoeft u geen enkele kosten zoals makelaars- of notariskosten af te dragen. Verder is er bij ons een mogelijkheid tot terugverhuur op termijn en zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden.

Waarom uw loods verkopen aan Brownlake?

Er zijn een aantal redenen waarom verkopers van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake. Ten eerste bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden voor ieder type loods. Ten tweede heeft het verkooptraject gegarandeerd een soepel verloop. Het gehele verkooptraject – dat eindigt bij de overdracht bij de notaris – ontzorgen we. Wij communiceren op transparante wijze en komen alle afspraken na. Dat maakt ons een betrouwbare vastgoedmaatschappij.

Contact opnemen voor een vrijblijvende aanvraag

Zowel telefonisch als online kunt u met ons contact opnemen voor het ontvangen voor een aanbod op uw loods te koop in Dronten. U kunt bij ons geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw loods aanvragen. Vervolgens zal één van onze taxateurs uw aanvraag spoedig behandelen en een waardebepaling opstellen. Daarvoor kunt u uw gegevens via het contactformulier achterlaten of bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod