4.5/5

Loods te koop Drachten

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een huis met loods Drachten te koop gezet? Brownlake is een investeringsmaatschappij die assets verzamelt in heel Nederland. Wij zoeken naar bedrijfsgebouwen in elke staat van onderhoud, of het nu verhuurd is of leeg staat. Wij bieden een goede prijs en een aangenaam verkoopproces voor eigenaren van loodsen, zorgvastgoed, bedrijfshallen en andere bedrijfspanden in Drachten. Brownlake wilt graag met u aan de slag.

Huis met loods in Drachten te koop? Brownlake zorgt voor het beste aanbod

Onze vastgoedportefeuille stelt ons in staat om bedrijfsmatig vastgoed aan te kopen in Drachten en de omgeving, ook als het pand in een achterstallige staat of juist in een nieuwbouw staat verkeert. Wij bieden een snelle taxatie en verkoop, zonder extra kosten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over kosten als makelaars- en notariskosten en daarnaast is financiering, zoals een bouwtechnische keuring ook niet nodig. U kunt er dus van op aan dat u geld bespaart door middel van ons aanbod. 

Maak de keuze voor Brownlake

Als u voor Brownlake kiest, kunt u rekenen op een uitstekend aanbod op uw huis met loods te koop. Er zijn veel verkopers die de voordelen ervan inzien en de aanbiedingen aannemen. Ons team zal ervoor zorgen dat het hele verkooptraject, van aanvraag naar overdracht, soepel verloopt. Onze efficiënte aanpak maakt het mogelijk om snel te handelen. We zorgen voor de correcte registratie van de ruimte, verlenen een bod en concluderen de transactie, tot de uiteindelijke oplevering. Hierdoor krijgen beide partijen een geweldige verkoopervaring. 

Meer informatie

Brownlake is een in Nederland gevestigde ontwikkelaar en investeerder in loodsen, magazijnen en ander bedrijfsmatig vastgoed. Zo zorgen wij in alle gevallen voor het beste aanbod op uw loods te. Door onze jarenlange ervaring en de kennis van onze medewerkers, weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan en u te voorzien van de juiste voordelen en het beste aanbod. Wij zijn landelijk actief en kunnen op elke loods in Nederland een aanbod doen. Ons doel is om de meest optimale resultaten op te leveren voor onze klanten. Door contact met ons op te nemen, komt u meer te weten over onze werkwijze en daarnaast kan een van onze taxateurs een waardebepaling opstellen. Voor het opnemen van contact kunt u bellen naar 085 401 3900, mailen naar info@brownlake.nl of het online formulier invullen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod