4.5/5

Loods te koop Dordrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u de eigenaar van een loods te koop in Dordrecht? Brownlake is een vastgoedmaatschappij die geïnteresseerd is in het overnemen van uw bedrijfsruimte. Het maakt niet uit in welke staat het pand verkeert, wij bieden u het beste aanbod. Het verkoopproces zal een eenvoudige en snelle procedure zijn. Wij zijn tevens geïnteresseerd in andere soorten bedrijfsmatig vastgoed zoals magazijnen, kantoorpanden en bedrijfshallen. 

Staat uw loods te koop in Dordrecht? Brownlake zorgt voor een goed aanbod

Bent u een bezitter van een loods te koop in Dordrecht die u wilt verkopen? Brownlake staat klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen van bedrijfsmatig vastgoed in Dordrecht en omgeving. Ongeacht de staat van het pand, kunnen wij een taxatie uitvoeren en een snelle verkoop garanderen. U hoeft geen financiering af te sluiten, omdat wij de bedrijfsruimte met eigen middelen aankopen. Er is ook geen bouwtechnische keuring nodig en we zijn flexibel wat betreft de verkoopvoorwaarden. U hoeft daarnaast ook geen makelaars- of notariskosten te betalen, waardoor u veel geld kunt besparen. 

Maak de keuze voor Brownlake

Brownlake biedt verkopers van bijvoorbeeld een loods of ander bedrijfsmatig vastgoed een comfortabele manier om hun vastgoed te verkopen. We begeleiden het gehele verkooptraject, van het begin tot de overdracht bij de notaris. Dankzij onze kwaliteiten als expertise, kennis en proactiviteit garanderen we een snelle verkoop en een soepele verwerking. Hierdoor bent u als verkoper verzekerd van een goed verloop van de verkoop. 

Meer informatie over Brownlake

Wanneer u meer wilt weten over wat Brownlake te bieden heeft als het gaat om loodsen te koop in Dordrecht, neem dan contact op met ons. Er kan voor u een afspraak gemaakt worden, waarbij een van onze taxateurs u meer informatie kan verschaffen. U kunt Browblake bereiken door te bellen naar 085 401 3900, het online formulier in te vullen of te mailen naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod