4.5/5

Loods te koop Dokkum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Dokkum? Brownlake is een beleggingsmaatschappij en investeert in loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed in Dokkum en omgeving. We zijn actief in heel Nederland en zijn geïnteresseerd in bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat. Zo zorgen we te allen tijde voor een goed bod, en zorgen voor een snel en zorgeloos verkooptraject. Wij hebben ervaring in het kopen, herontwikkelen en verhuren van panden en doen graag een bod op uw loods te koop in of rondom Dokkum. 

Brownlake zorgt voor het beste aanbod op uw loods

Wanneer u op zoek bent naar een koper voor uw loods te koop in Dokkum, dan is Brownlake de juiste partij. Wij hebben ervaring met de verkoop van panden, waaronder loodsen, ongeacht of deze verhuurd of onverhuurd zijn. Wij staan bekend om onze deskundigheid, kennis en praktische aanpak. U kunt erop vertrouwen dat de verkoop van uw loods vlot verloopt en dat u de beste verkoopvoorwaarden krijgt. 

Kies voor Brownlake

Bij Brownlake staan persoonlijke voorkeuren en wensen op de eerste plaats. Daarom bieden wij mogelijkheden om zowel verhuurde als onverhuurde panden aan ons te verkopen. Als u problemen heeft met huurders, kunt u ook bij ons terecht. Wij garanderen een snelle, efficiënte en goede afname van uw loods. Als u bijvoorbeeld een loods te koop heeft in Dokkum, neem dan contact met ons op. U bent zeker van het beste aanbod, een vlotte verkoop en geen onzekerheid. U bent hierdoor snel verlost van uw loods te koop. 

Contact informatie

Als u meer informatie wilt over de diensten die wij kunnen leveren voor uw Loods Dokkum te koop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze taxateurs zal u dan meer vertellen over onze werkwijze en zal een waardebepaling opstellen. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 085 401 3900, mailen naar info@brownlake.nl of het online formulier invullen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod