4.5/5

Loods te koop Deventer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u uw loods in Deventer te koop staan of denkt u na over het verkopen van uw loods in omgeving Deventer? Brownlake is een investeringsmaatschappij die geïnteresseerd is in alle soorten loodsen of bedrijfsruimtes in de omgeving van Deventer. We zorgen voor een marktconform bod, ongeacht de staat van onderhoud. Daarnaast zorgen we voor de complete verkoop, tot aan de overdracht bij de notaris. U bent dus verzekerd van een zorgeloze verkoop en we zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk te regelen. 

Staat uw loods in Deventer te koop? Brownlake zorgt voor een goed aanbod

U kunt voor de verkoop van uw bedrijfsruimte in Deventer terecht bij Brownlake. Wij zorgen voor een vrijblijvend aanbod. In het verleden is het bedrijf al aankopen gaan realiseren op Kloosterlanden en Deventer in Deventer. Brownlake is actief op zoek naar verschillende soorten bedrijfspanden, waaronder loodsen. U krijgt van het bedrijf een financieringsvrij aanbod, wat betekent dat de opleveringsdatum en andere verkoopvoorwaarden flexibel zijn. Daarnaast zijn er geen provisie of andere makelaars- of notariskosten verbonden aan het verkooptraject, waardoor uw bijkomende kostenposten ten opzichte van een regulier traject verminderd worden. 

Kies voor Brownlake

Kiest u voor Brownlake? Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verkopen van uw loods te koop in Deventer of ander bedrijfsmatig vastgoed, dan is Brownlake de beste keuze. We hebben een uitstekend aanbod en flexibele verkoopvoorwaarden. Ook hebben we lokale marktkennis en een goed trackrecord. Door onze hands-on mentaliteit kunnen beide partijen er zeker van zijn dat er een goede verkoop plaatsvindt en beide de voordelen ervaren. 

Laat uw gegevens achter 

Heeft u interesse in onze manier van werken? Wij hebben dan graag persoonlijk contact om meer uitleg te kunnen geven. Wilt u weten wat wij te bieden hebben als uw loods in Deventer te koop staat? Vul dan uw gegevens in, bel ons op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl. Een van onze taxateurs zal u dan meer informatie verstrekken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod