4.5/5

Loods te koop Den Helder

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop in Den Helder of omgeving? Brownlake is een vastgoedmaatschappij dat loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed voor eigen rekening aankoopt. Wij zijn op zoek naar loodsen te koop in Den Helder en omgeving. Hierbij kunnen de loodsen zowel verhuurd als leegstaand zijn en doet de onderhoudsstaat of het formaat hiervan er niet toe. Als eindbelegger bieden wij het beste aanbod en staan we garant voor een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar wat we voor uw loods te koop in Den Helder kunnen bieden? Laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op. 

Het beste bod op ieder type loods te koop in Den Helder

Als u uw loods in Den Helder te koop heeft staan, biedt Brownlake u direct een goed aanbod. We kopen elk type loods, ongeacht het formaat of de staat en komen daarom graag langs om een opname te maken en de mogelijkheden te bekijken. U hoeft geen voorbehoud van financiering te maken en er is geen bouwtechnische keuring nodig. Daarnaast garanderen we een vlot en zeker verkooptraject en hoeft u geen kosten te maken, zoals makelaars- of notariskosten. We zijn daarnaast flexibel met verkoopvoorwaarden en bieden ook de mogelijkheid tot terug verhuur. 

Waarom moet u kiezen voor Brownlake?

Mensen die bedrijfsmatig vastgoed, zoals loodsen, willen verkopen, kunnen er zeker van zijn dat ze bij Brownlake goed zitten. Brownlake biedt de beste verkoopvoorwaarden en een uitgebreid aanbod. Heeft u een loods te koop op De Dogger of in de omgeving van Den Helder, kunt u bij Brownlake rekenen op een naadloos verkooptraject. Van het opnemen van de loods tot aan de overdracht bij de notaris. U hoeft niet bang te zijn voor onzekerheden. Brownlake zorgt ervoor dat alle afspraken nagekomen worden. 

Een vrijblijvende aanvraag doen bij Brownlake

Als u een loods te koop heeft staan in Den Helder en geïnteresseerd bent in wat Brownlake u te bieden heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van onze taxateurs zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen. Wij trachten ernaar om binnen een dag een waardebepaling op te stellen. U kunt ons contacteren door uw gegevens achter te laten via het contactformulier, te bellen naar 085 401 3900 of te mailen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod