4.5/5

Loods te koop Den Haag

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Den Haag? Brownlake is een bedrijf dat landelijk opereert en gespecialiseerd is in het kopen van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed. Of u nu een loods heeft met een kleine opslag of een bedrijfsloods met een grote oppervlakte, wij zijn geïnteresseerd in uw loods te koop in Den Haag. Brownlake heeft een lange beleggingshorizon, is niet gevoelig voor economische schommelingen en biedt het meest gunstige aanbod op uw loods. 

Een bod op elk type loods in Den Haag

Als u een loods te koop heeft staan op Haaglanden, Westvlietweg, Kerketuinen of in de omgeving van Den Haag, aarzel dan niet om contact op te nemen met Brownlake. Wij kunnen u een vrijblijvend bod doen, zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. U hoeft geen makelaars- of notariskosten te betalen en wij zijn flexibel in onze verkoopvoorwaarden. U kunt de loods direct of uitgesteld opleveren. Wij garanderen u een soepel verkooptraject, zodat u geen onzekerheden hoeft te hebben tijden de verkoop van uw loods te koop in Den Haag. 

Het beste aanbod op uw loods te koop in Den Haag

Brownlake biedt u de kans om uw loods gratis en zonder verplichtingen aan te bieden. Het maakt niet uit of uw loods verbouwd of verouderd is. Wij bieden u een soepele verkoopervaring, waarbij communicatie en transparantie centraal staan. Wij zullen flexibel met u meedenken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verkoopvoorwaarden. Onze ervaring met verkoop van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed en ons bewezen trackrecord, maken ons een betrouwbare partner voor u. 

Informatie over het achterlaten van uw gegevens

Als u een vrijblijvend aanbod wilt ontvangen op uw loods te koop Den Haag, kunt u uw gegevens achterlaten. Dit kunt u doen door middel van het online formulier die u in kunt vullen. Daarnaast kunt u ook direct contact opnemen door te bellen naar 085 401 3900 of een mail te sturen naar info@brownlake.nl. Een van onze taxateurs zal dan aan de slag gaan met het opstellen van een waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod