4.5/5

Loods te koop Den Bosch

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Den Bosch? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij die gespecialiseerd is in het aankopen van loodsen. Aan ons kunt u uw loods direct en zorgeloos verkopen. Ongeacht het formaat, van klein tot een groot oppervlak, kunt u uw loods aanbieden. Daarnaast is het niet relevant of dat de loods leegstaand of juist verhuurd wordt. Als eindbelegger zijn wij niet vatbaar voor schommelingen in de economie. Dit biedt u de garantie van een goed aanbod voor uw loods.  

Brownlake zorgt voor het beste bod op elk type loods te koop in Den Bosch

Als u een loods te koop heeft staan op Debrand, De Herven of in de omgeving, dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Wij zijn een landelijke vastgoedmaatschappij en kopen loodsen voor eigen rekening. Als u uw loods aan ons verkoopt, garanderen we een soepele procedure, zonder onzekerheden. U krijgt direct zekerheid doordat wij altijd een aanbod doen zonder financieringsvoorbehoud of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Zo kunnen we een vlotte afwikkeling garanderen, waarbij u de optie heeft om de loods direct of uitgesteld op te leveren. Bovendien hoeft u bij een directe verkoop aan Brownlake geen makelaars- of notariskosten af te dragen en zijn we flexibel in onze verkoopvoorwaarden. 

Uw loods te koop Den Bosch verkopen aan Brownlake

Bij Brownlake krijgt u een gratis en vrijblijvend bod voor elk type loods, ongeacht de staat waarin het verkeert. U kunt zowel een gerenoveerde als een verouderde loods verkopen. Wij waarborgen een soepel verkooptraject, waarbij transparantie en open communicatie centraal staan. Onze flexibele verkoopvoorwaarden en de directe zekerheid die u krijgt, zijn voor veel verkopers de reden om voor Brownlake te kiezen. Ons trackrecord, zorgt daarnaast voor een betrouwbare vastgoedmaatschappij. 

Contact informatie

Bent u benieuwd naar het aanbod die wij op uw loods te koop in Den Bosch kunnen bieden of wilt u meer weten over onze manier van werken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Voor het opnemen van contact kunt u bellen naar 085 401 3900 of mailen naar info@brownlake.nl. Tijdens dit contact zal een van onze taxateurs aan de slag gaan met het opstellen van de waardebepaling van uw loods, zodat u uw loods al snel kunt verkopen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod