4.5/5

Loods te koop Delft

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Delft of wilt u een loods in deze omgeving verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie die loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed aankoopt. Ongeacht de staat of het formaat, bieden wij een soepele verkoop aan voor eigenaren van loodsen in de regio van Delft. Als eindbelegger hebben wij een langetermijnvisie en bieden daarom het beste bod op uw loods. Bent u geïnteresseerd in het aanbod dat wij kunnen doen op uw loods te koop in Delft? Dan kunt u uw gegevens achterlaten of direct contact met ons opnemen. 

Snel een goed bod op uw loods te koop in Delft 

Als u een loods te koop heeft staan op Delftech, Schieweg, Haaglanden of ergens anders in Delft, dan biedt Brownlake het beste aanbod. Wij kopen elk type loods aan, ongeacht het formaat of de conditie. We maken een afspraak om de loods op te nemen en bekijken samen de mogelijkheden. Doordat wij uw loods kopen vanuit onze eigen portefeuille, bent u verzekerd van een bod zonder voorbehoud van financiering en een bouwtechnische keuring is ook niet nodig. We beloven ook geen kosten zoals makelaar- of notariskosten te verwachten. Daarnaast zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden en maken we de optie van terug verhuur mogelijk. 

Kies voor Brownlake

Verkopers die loodsen of ander zakelijk vastgoed willen verkopen, kiezen voor Brownlake vanwege de uitstekende verkoopvoorwaarden. Het aanbod van elk type loods is uitgebreid en de procedure van het opnemen van de loods tot aan de overdracht bij de notaris wordt volledig ontzorgd. Daarmee kunnen verkopers erop vertrouwen dat afspraken correct worden uitgevoerd. 

Neem contact op met Brownlake

bent u nu benieuwd naar de werkwijze van Brownlake of wilt u weten welk aanbod wij kunnen leveren op uw loods te koop in Delft? Door contact op te nemen met Brownlake, kan een van onze taxateurs u meer vertellen over onze werkwijze en daarnaast kan er een waardebepaling opgesteld worden. Voor het opnemen van contact kunt u bellen naar 085 401 3900, mailen naar info@brownlake.nl of het online formulier invullen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod