4.5/5

Loods te koop Colijnsplaat

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Colijnsplaat? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw loods op korte termijn kunt verkopen. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde loodsen. De grootte van deze loodsen maakt niks uit. Dit kan zijn van opslagruimtes tot bedrijfsloodsen met een oppervlakte van meer dan 20.000 m². Als een vastgoedbelegger met een lange beleggingshorizon zijn wij stabiel en ongevoelig voor economische veranderingen, waardoor u altijd het beste bod krijgt op uw loods. 

Browlake zorgt voor het beste bod op uw loods te koop in Colijnsplaat

Als landelijke vastgoedmaatschappij koopt Brownlake verschillende soorten loodsen voor eigen rekening. Hierbij zorgen wij voor een eenvoudig verkooptraject, zonder onzekerheden. Wanneer u een loods te koop heeft staan op Oostzeedijk of een ander bedrijventerrein, kunt u contact met ons opnemen. Zo brengen wij geheel kosteloos een bod uit op uw loods. Als u een loods in Colijnsplaat te koop heeft staan of elders in de omgeving, kunt u ook bij ons terecht. Om u als verkoper direct geruststelling te bieden, bieden wij altijd een bod zonder financiering of bouwkundige inspectie beperkingen. Hierdoor kunnen we een soepele afronding garanderen en heeft u ook de mogelijkheid om de loods direct of uitgesteld te leveren. Bovendien hoeft u bij een verkoop aan Brownlake geen makelaars- of notariskosten te betalen en zijn wij makkelijk in onze verkoopvoorwaarden. 

Verkoopt u uw loods aan Brownlake?

Het maakt voor Brownlake geen verschil welk type loods of de staat waarin de loods zich bevindt: u kunt altijd kosteloos en zonder verplichtingen een bod krijgen. Uw loods mag zowel verbouwd als verouderd zijn. Wij zorgen voor een soepel verkooptraject met openheid en communicatie. Verkoopvoorwaarden zijn flexibel en u krijgt direct zekerheid. Door onze bewezen ervaring hebben dan ook vele verkopers van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gekozen als betrouwbare vastgoedmaatschappij. 

Meer contactinformatie van Brownlake

Wilt u meer weten over de werkwijze van Brownlake of wilt u graag vrijblijvend een aanbod ontvangen op uw loods te koop in Colijnsplaat? U kunt dan contact opnemen met Brownlake. Een van onze taxateurs zal u dan informatie geven en aan de slag gaan, zodat er een waardebepaling opgesteld kan worden. Dit kunt u doen door te bellen naar 085 401 3900, te mailen naar info@brownlake.nl of het online formulier in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod