4.5/5

Loods te koop Capelle aan den IJssel

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Capelle aan den IJssel? Brownlake maakt graag een afspraak voor een opname en garandeert het beste aanbod op uw loods. Zo realiseren wij als landelijke opererende vastgoedmaatschappij aankopen door het hele land voor onze eigen beleggingsportefeuille. We fungeren daarom ook als eindbelegger met een langetermijnvisie. Of u nu een bedrijfsloods met een oppervlakte van meer dan 20.000 m² wilt verkopen, of een kleine opslagloods. Brownlake doet graag een bod en verzekert u van een zorgeloos verkooptraject. 

Direct een aanbod op uw loods te koop in Capelle aan den IJssel

Of u nu een loods te koop heeft staan aan de Hoofdweg CapelleXL, op bedrijventerrein Rivium, Wormerhoek, Rhijnspoor of elders in de regio. Brownlake bekijkt graag uw loods en zorgt voor een vlotte taxatie. Als vastgoedmaatschappij zijn we geïnteresseerd in elk type loods, ongeacht de staat van onderhoud of dat de loods op dit moment in een verhuurde staat verkeert. Om het belang van een betrouwbare aankooppartij voorop te stellen, brengen wij dan ook te allen tijde een bod uit zonder voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Dat scheelt u uiteraard tijd, maar ook geld. Een verkoop aan Brownlake is vrij van courtage, vaste tarieven of andere makelaars- en notariskosten. Wilt u de loods na verkoop op termijn huren? Dat is zeker bespreekbaar. 

Een verkoop aan Brownlake

Loodseigenaren kiezen voor Brownlake vanwege onze flexibele verkoopwaarden en een soepel verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken centraal worden gezet. Zo hebben we transparantie en communicatie hoog in het vaandel staan, en wordt u altijd op de hoogte gehouden. Met onze hands-on mentaliteit schakelen we snel in het gehele proces en ontzorgen loodseigenaren en ondernemers volledig. Kiest u ook voor een directe verkoop aan Brownlake?

Neem contact op   

Op korte termijn een vrijblijvend bod op uw loods te koop in Capelle aan den IJssel ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. Zo trachten wij na uw aanvraag binnen 24 uur de waardebepaling op te stellen. Bel naar 085 401 3900 of vul het online contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod