4.5/5

Loods te koop Bussum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Bussum? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en is geïnteresseerd in een afname. Als beleggingsorganisatie faciliteren wij door heel Nederland de verkoop van zowel leegstaande als verhuurde loodsen van elk formaat, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger met een langetermijnvisie fungeren, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod op uw loods en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject. 

Een bod op elk type loods te koop in Bussum

Brownlake is als gespecialiseerd aankoper van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed, de partij waaraan u uw loods te koop in Bussum kunt verkopen. Zo bieden wij in alle gevallen een verkoop zonder tussenkomst van derden, zodat u verzekerd bent van een vlotte overdracht. Op bedrijventerreinen zoals Boomgaard en De Nieuwe Vaart hebben wij al aankopen mogen realiseren. Als u op deze terreinen een loods te koop heeft staan of elders, neem dan contact op met Brownlake. Wij brengen direct een volledig financieringsvrij aanbod uit, zonder enig voorbehoud van een bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. Daarnaast zijn we flexibel in onze verkoopvoorwaarden en is er geen sprake van een courtage of een andere provisie.  

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Verkopers van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed kiezen massaal voor een directe verkoop aan Brownlake. Als landelijk opererende beleggingsorganisatie doen wij aankopen door heel Nederland en hebben daarom ook een prachtig trackrecord kunnen opbouwen. Dankzij ons hands-on mentaliteit en flexibele verkoopvoorwaarden, hebben dan ook vele loodseigenaren en ondernemers Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Van een bezichtiging van uw loods, tot het uitbrengen van een bod. Daarna ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u altijd verzekerd van een soepele verkoop.

Contact

Direct een bod op uw loods te koop in Bussum? Neem dan contact op met Brownlake. Als u aanvraag heeft ingediend, dan trachten wij binnen één werkdag de taxatie af te kunnen ronden. Vul de gegevens van het online contactformulier in of neem direct contact op via 085 401 3900. We kunnen u tijdens kantooruren snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod