4.5/5

Loods te koop Burgum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Burgum of omstreken, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw loods in alle staten kunt verkopen. Zo is het mogelijk om uw loods in een verhuurde staat aan te bieden, maar ook op leegstaande loodsen doen wij een bod. Het formaat is geen limiterende factor en we verzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Burgum? Neem dan contact op Brownlake.

Wij doen graag een bod op uw loods te koop in Burgum

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vrijblijvend bod op elk type loods te koop in Burgum en omstreken. Zo is het mogelijk om uw loods in een geheel gerenoveerde staat aan te bieden, maar ook op verouderde loodsen doen wij een aanbod. Aangezien Brownlake loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed aankoopt voor eigen rekening, bent u verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwtechnische keuring geen onderdeel van de taxatie. Wij bieden u daarmee direct zekerheid en is de verkoop van uw loods op korte termijn te realiseren. Heeft u bijvoorbeeld een loods te koop staan op bedrijvenpark Burgum-West, Hurdegaryp, Jistrum of elders in Burgum of omstreken? U kunt direct een aanbod ontvangen.   

De voordelen van Brownlake

Loodseigenaren kiezen voor een verkoop aan Brownlake, omdat zij direct verzekerd zijn van een uitstekend aanbod op hun loods en kunnen rekenen op een zorgeloze verkoop. Dankzij onze marktkennis en ervaring kunnen wij de verkoop van elk type loods faciliteren. Van een kleine opslagloods tot een grote bedrijfsloods. Brownlake kan snel schakelen en ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. 

Meer informatie

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Burgum? Vul de gegevens van het contactformulier in, zodat een taxateur spoedig aan de slag kan gaan met het opstellen van de waardebepaling. Wenst u allereerst een persoonlijk gesprek waarbij we onze werkwijze toelichten? Bel dan naar 085 401 3900 of stuur een mail met uw vraag naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod