4.5/5

Loods te koop Brunssum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Brunssum? Brownlake doet graag een aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfsloodsen, bent u bij landelijk opererende beleggingsmaatschappij Brownlake aan het juiste adres. Zo hebben wij al vele aankopen door heel Nederland mogen realiseren. Van kleine loodsen tot grootschalige loodsen met een oppervlakte van meer dan 20.000 m². Wat voor loods u ook te koop heeft staan in Brunssum. Brownlake doet graag een aanbod.

Altijd een bod op uw loods te koop in Brunssum

Staat uw loods te koop op Bouwberg, Emma, Haefland, Rode Beek of elders in Brunssum? Neem dan vrijblijvend contact op met Brownlake en maak een afspraak voor een opname. Zo zorgen wij in alle gevallen voor een vlotte taxatie en bent u verzekerd van een marktconform aanbod. Als beleggingsmaatschappij kopen wij namelijk divers bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio en doen daarom ook te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud. Zo heeft u als verkoper geen onzekerheden en kan de verkoop van uw loods op korte termijn worden gerealiseerd. Voordeel is tevens dat u flink kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- of notariskosten, en we zijn flexibel in oplevering en overige verkoopvoorwaarden. Of het nu gaat om een verouderde opslagloods of een loods aan huis. Brownlake komt graag op locatie en zorgt voor een uitstekend aanbod.

Kiezen voor een verkoop aan Brownlake

Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van een zorgeloos verkooptraject, waarbij communicatie en transparantie centraal staan. Daarnaast hanteren we als beleggingsmaatschappij flexibele verkoopvoorwaarden en kunnen ongeacht conjunctuurschommelingen een uitstekend aanbod uitbrengen. Zo ook in Brunssum en omgeving hebben vele loodseigenaren Brownlake gevonden als betrouwbare aankoopppartij. Kiest u ook voor een verkoop aan Brownlake?

Contact

Als u wenst uw loods te koop in Brunssum vlot te verkopen, neem dan contact op met Brownlake. Onze taxateurs maken graag een afspraak voor een opname en trachten binnen één werkdag een bod uit te brengen. Ook als u graag meer informatie wenst omtrent onze werkwijze, gaan we graag het gesprek aan. Laat uw gegevens achter of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod