4.5/5

Loods te koop Breskens

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een loods te koop zetten in Breskens of heeft u onlangs een loods te koop gezet? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een aanbod. U kunt ons elk type loods aanbieden, ongeacht de staat of het formaat. Zo brengen wij als investeringsmaatschappij met een lange beleggingshorizon altijd het beste aanbod en ontzorgen het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Direct een bod op uw loods te koop in Breskens

Brownlake is geïnteresseerd in elk type loods en doet graag een bod op uw loods te koop op bedrijventerrein Deltahoek, Sluis, of elders in Breskens of omstreken. Wij kunnen uw loods aankopen uit eigen middelen en daarmee direct zekerheid bieden. Ons aanbod is volledig financieringsvrij en is tevens zonder voorbehoud van een bouwkundige keuring. Als verkoper hoeft u daarom nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Aangezien wij uw loods voor eigen rekening kopen, is er geen sprake van makelaar- en/of notariskosten. Zo kunt u dus ten opzichte van een regulier verkooptraject, aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten. Daarnaast zijn we als investeringsmaatschappij altijd flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Zo bieden we de mogelijkheid tot een uitgestelde oplevering en is terugverhuur na verkoop op termijn bespreekbaar.

Waarom kiezen loodseigenaren voor Brownlake?

Verkopers van loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden, waarbij de gemaakte afspraken hoog in ons vaandel staan. Zo staan communicatie en transparantie op nummer 1, zodat u altijd op de hoogte wordt gehouden. Dankzij onze marktkennis en gerealiseerde aankopen door heel Nederland, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw opslagloods, tot het uitbrengen van een bod op een grote bedrijfsloods. Zo zijn beide partijen verzekerd van een zorgeloze verkoop.

Neem contact op

Als u wilt weten welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Breskens, dan kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen bij Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en bespreken graag diverse gegevens. Neem contact op door te bellen naar 085 401 3900. We kunnen u tijdens kantooruren snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod