4.5/5

Loods te koop Breda

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een loods te koop gezet in Breda, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is gespecialiseerd in de aankoop van leegstaande en verhuurde bedrijfsloodsen en doet graag een aanbod. Zo kunt u aan ons elk type loods aanbieden, ongeacht de staat van onderhoud of het formaat. We verzekeren u als eindbelegger met een langetermijnvisie van het beste bod en garanderen een soepel verkooptraject tot aan de daadwerkelijk oplevering. 

Een huis met loods te koop gezet in Breda? Brownlake doet een bod

Ook als u een huis met loods te koop heeft gezet in Breda, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. We komen graag langs op locatie en zorgen voor een vlotte taxatie. Heeft u een opslagloods of een bedrijfsloods te koop staan op Muizenberg, Steenakker, Emer Noord of – Zuid? Brownlake maakt graag een afspraak voor een opname. Zo brengen wij te allen tijde een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en/of een bouwtechnische keuring en zijn we flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan en bent u verzekerd van een soepele afwikkeling. Omdat u uw loods direct aan ons verkoop, is er geen sprake van makelaarskosten zoals een courtage of andere provisie. Ook is de overdracht bij de notaris vrij van enige notariskosten. 

Kies voor Brownlake

Van de verkoop van een grootschalige bedrijfsloods van meer dan 20.000 m², tot de afname van een huis met loods te koop gezet in Breda. Brownlake is geïnteresseerd in elke type loods, ongeacht de onderhoudsstaat en verzekert een soepele verkoop, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij onze hands-on werkwijze, zorgen we voor het vlot schakelen in het gehele proces. Van een bezichtiging tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het verkooptraject tot aan de oplevering. 

Informatie opvragen

Wilt u allereerst meer informatie omtrent onze werkwijze of heeft u andere vragen? Neem dan contact op of laat uw gegevens achter. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Breda? Bel 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod