4.5/5

Loods te koop Brabant

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Brabant? Brownlake is de aangewezen partij waaraan u uw loods direct kunt verkopen. Zo garanderen wij als eindbelegger met een langetermijnvisie altijd het beste bod op uw loods en bent u verzekerd van een soepele afwikkeling. Of de betreffende loods vrij van huur is of juist in een verhuurde staat verkeert, is bij Brownlake niet van belang. Ook als u een huis met loods te koop heeft staan in Brabant., zorgen wij voor een snelle taxatie en bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop. 

Een bod op uw loods te koop in Brabant

Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kopen wij allerlei soorten loodsen door heel Nederland. Zo ook in de gehele regio Brabant kunt u van Brownlake direct een bod ontvangen op uw loods, maar ook als u een huis met loods te koop heeft staan in Brabant. Omdat wij loodsen kopen voor eigen rekening, bent u verzekerd van een volledig financieringsvrij aanbod. Zo is ons aanbod tevens zonder voorbehoud van een bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. De verkoop van uw loods kan daarom ook op korte termijn worden gerealiseerd. Als vastgoedmaatschappij hanteren wij tevens lage rendementseisen en zijn we flexibel in onze voorwaarden. Daarnaast is een verkoop aan Brownlake geheel vrij van courtage of andere provisie. Dat scheelt u al vaak een aanzienlijk bedrag. 

Waarom uw loods verkopen aan Brownlake?

Als betrouwbare vastgoedmaatschappij met een bewezen trackrecord hebben vele loodseigenaren Brownlake gevonden als verkooppartner. Zo kunt u aan ons uw loods zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden en zorgen wij in beide situaties voor een uitstekend aanbod. Zo zijn wij landelijk actief en hebben daarom veel lokale marktkennis. We kunnen daarom ook snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw kleine opslagloods, tot het uitbrengen van een bod op een volwaardige bedrijfsloods. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de oplevering. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop. 

Contacteer ons 

Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze en hoe wij op korte termijn een bod kunnen uitbrengen op uw loods te koop in Brabant. Laat uw gegevens achter of neem direct contact op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod