4.5/5

Loods te koop Bolsward

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een loods te koop in Bolsward? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u, zonder tussenkomst van derden, uw loods kunt verkopen. Zo zijn we geïnteresseerd in elk type loods, ongeacht het formaat of de staat van onderhoud en bent u verzekerd van het beste bod op de markt. Als gespecialiseerd aankoper van divers bedrijfsmatig vastgoed, ontzorgen wij het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht.  

Bod op uw loods te koop in Bolsward

Of u nu een loods heeft staan op bedrijventerrein De Ward, De Wymerts, De Klokslag of Industriepark. Brownlake doet graag een bod en faciliteert de gehele verkoop. Ook als u elders in Bolsward of omstreken een loods te koop heeft staan, kunt u terecht bij ons. Zo kopen wij loodsen volledig uit eigen middelen en daardoor bent u verzekerd van een financieringsvrij aanbod, zonder voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we als beleggingsmaatschappij altijd flexibel. Na de verkoop is het mogelijk om uw loods zowel direct als uitgesteld op te leveren en is eventuele inboedel bespreekbaar. 

Waarom voor Brownlake kiezen?

Van het uitbrengen van een bod op uw bedrijfsloods, tot de overdracht bij de notaris van een kleine opslagloods. Brownlake doet een vrijblijvend bod op elk type loods en faciliteert het gehele verkooptraject. Zo houden we u te allen tijde op de hoogte en hebben we transparantie hoog in ons vaandel staan. Om die reden hebben dan ook vele loodseigenaren Brownlake al gevonden als betrouwbare partner. Zo ook in Bolsward en omstreken kunnen wij de verkoop van uw loods ontzorgen. Kiest u ook voor Brownlake? 

Vrijblijvende aanvraag

Als u wilt weten welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Bolsward, neem dan contact op met Brownlake. Een aanvraag is kosteloos en verplicht tot niets. Bel naar 085 401 3900 of vul de gegevens in van het online formulier. Wij trachten uw aanvraag binnen 24 uur in behandeling te nemen, om zo tot een vrijblijvend bod te komen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod