4.5/5

Loods te koop Bleskensgraaf

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een loods te koop staan in Bleskensgraaf? Brownlake is een landelijke investeerder en geïnteresseerd in een afname. Zo faciliteren wij voor onze eigen vastgoedportfolio regelmatig de verkoop van loodsen van elk formaat, ongeacht de onderhoudsstaat. Aangezien wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Wij kunnen u daarom ook, ongeacht marktcondities, het beste aanbod op uw loods garanderen. Daarnaast verzekeren wij loodseigenaren van een soepele verkoop zonder enige onzekerheden.

Altijd een aanbod op uw loods te koop in Bleskensgraaf

Of het nu gaat om een kleine opslagloods of een grootschalige bedrijfsloods van meer dan 20.000 m². Brownlake is geïnteresseerd in elk type loods en kan ongeacht waar en de staat van onderhoud, spoedig zorgen voor een taxatie. Zo bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren en zien direct het potentieel. Op het bedrijventerrein aan de Melkweg in Bleskensgraaf hebben wij al aankopen mogen realiseren. 

Om het belang van een betrouwbare koper voorop te stellen, brengen wij direct een financieringsvrij aanbod zonder voorbehoud van een bouwtechnisch onderzoek. Op die manier kan de verkoop van uw loods op korte termijn worden gerealiseerd. Daarnaast zijn we altijd flexibel en bieden we loodseigenaren de mogelijkheid tot een uitgestelde oplevering en/of een sale en leaseback. 

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? Dan bent u direct verzekerd van de beste voorwaarden en heldere communicatie, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Als betrouwbare verkooppartner faciliteren wij de verkoop van elk type loods en bent u verzekerd van een soepele afwikkeling. Dankzij onze hands-on mentaliteit schakelen we snel in het hele proces. Van het opnemen van loodsen, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake is als landelijke investeerder een duizendpoot en garandeert een fijne verkoop voor beide partijen.

Meer informatie opvragen

Heeft u nog vragen omtrent onze werkwijze? Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer. Ook als u direct een vrijblijvend aanbod wilt op uw loods te koop in Bleskensgraaf, kunt u uw gegevens achterlaten of bel direct naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod