4.5/5

Loods te koop Bleiswijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een loods te koop gezet in Bleiswijk? Brownlake maakt graag een afspraak voor een bezichtiging en kan u op korte termijn het beste aanbod garanderen. Zo zijn wij als landelijk opererende investeringsmaatschappij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als leegstaande loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van kleine opslagloodsen, maar ook op grootschalige loodsen met een oppervlakte van meer dan 20.000 m², doen wij graag een bod.   

Een bod op elk type loods te koop in Bleiswijk

Als landelijk opererende investeringsmaatschappij zijn wij geïnteresseerd in elk type loods. Van een net gerenoveerde bedrijfsloods, tot een kleine loods met achterstallig onderhoud. Brownlake doet graag een aanbod. Zo hebben wij op bedrijventerreinen zoals Greenparc, De Hoefslag en Lansingerland al diverse loodsen afgenomen. Als u daar een loods te koop heeft staan of elders in Bleiswijk, dan kunt u direct een aanbod krijgen van Brownlake. Om u als verkoper direct zekerheid te geven, zorgen wij te allen tijde voor aanbod zonder financieringsvoorbehoud en voeren wij geen bouwtechnische keuring uit. Op basis van een verscheiden aantal factoren, kunnen wij u loods te koop in Bleiswijk vlot taxeren. Bovendien zijn we als investeringsmaatschappij altijd flexibel in de verkoopvoorwaarden en bieden wij tevens de mogelijkheid tot terugverhuur na verkoop. 

Verkoop uw loods aan Brownlake

Ongeacht het type loods of het formaat, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. Zo is het mogelijk om uw loods in een verouderde staat aan te bieden, maar ook als het pand net gerenoveerd is. We brengen in alle gevallen het beste bod op uw loods. Zo hebben wij transparantie hoog in ons vaandel staan en staan de gemaakte afspraken centraal. Vanwege onze expertise en lokale marktkennis hebben dan ook vele loodseigenaren Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner.      

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw loods te koop in Bleiswijk? Neem contact op met onze taxateurs, zodat zij direct aan de slag kunnen gaan met het opstellen van de waardebepaling. Wenst u meer informatie omtrent onze werkwijze? We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod