4.5/5

Loods te koop Bergen op Zoom

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een loods te koop gezet in Bergen op Zoom? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u direct uw loods kunt verkopen. Zo zijn we gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als leegstaande loodsen, ongeacht de staat van onderhoud of het formaat. Van een grootschalige bedrijfsloods met meerdere gebruiksdoelen, tot een kleine opslagloods. Als eindbelegger garanderen wij een uitstekend aanbod en verzekeren u van een soepele verkoop.

Direct een bod op uw loods te koop in Bergen op Zoom

Heeft u een loods te koop staan op bedrijventerrein Emplacement, Geertruidapolder, Steenspil of aan de Wattweg/Edisonlaan? Brownlake bekijkt graag uw loods en kan op korte termijn een bod uitbrengen. Zo kopen wij uw loods te allen tijde voor eigen rekening en zorgen dan ook voor een geheel financieringsvrij aanbod zonder voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Daardoor hoeft u als verkoper nooit een langdurig en onzeker traject in en kan de overdracht snel plaatsvinden. Als vastgoedmaatschappij zijn we altijd flexibel. Zo is het mogelijk uw loods uitgesteld te leveren, maar ook eventuele inboedel is bespreekbaar. Voordeel is tevens dat u geen kosten maakt aan makelaars- en notariskosten. Een verkoop aan Brownlake is namelijk geheel vrij van een courtage of andere provisies.

Kies voor Brownlake

Of u nu een loods te koop heeft staan in nieuwbouwstaat of in een verouderde staat. Brownlake kan binnen één werkdag geheel kosteloos zorgen voor een vrijblijvend aanbod. Wij bieden u als gespecialiseerd aankoper van loodsen en bedrijfsvastgoed altijd direct zekerheid, waarbij er nooit sprake is van een langdurig verkooptraject. Daarnaast zijn we altijd flexibel in onze verkoopvoorwaarden en zijn we landelijk actief. Zo hebben vele verkopers van loodsen en anders bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankooppartij.   

Contact 

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Bergen op Zoom? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier of neem direct contact op met onze taxateurs. We zijn bereikbaar op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl. We kunnen u snel van dienst zijn. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod