4.5/5

Loods te koop Assen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een loods te koop in Assen? Brownlake is een landelijke opererende beleggingsvehikel en doet graag een bod op uw loods. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type loods, ongeacht de staat van onderhoud of dat het pand vrij van huur of juist in een verhuurde staat verkeert. Ook is het formaat van uw loods niet van belang. Zo faciliteren wij de verkoop van kleine opslagloodsen, maar ook van omvangrijke bedrijfsloodsen met meerdere gebruiksdoelen. Bij Brownlake bent u verzekerd van het beste bod op de markt en een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht.

Het beste bod op uw loods te koop in Assen

Heeft u een loods van klein formaat of heeft u meerdere bedrijfsloodsen te koop staan op bedrijventerreinen zoals Messchenveld, Peelerpark, Groene Dijk of Schepersmaat. Neem contact op met Brownlake en ontvang direct een aanbod op uw loods. Zo brengen wij in alle gevallen een bod zonder voorbehoud van financiering, waarbij een bouwtechnische keuring vooraf niet noodzakelijk is. Op die manier kan de overdracht spoedig plaatsvinden, maar is een uitgestelde oplevering tevens mogelijk. Als landelijke beleggingsvehikel zijn flexibel in ons verkoopvoorwaarden en dankzij onze lage rendementseisen realiseren wij de verkoop van loodsen door heel Nederland. Als u een loods in Assen of omstreken te koop heeft staan, neem dan contact op met Brownlake voor een snelle en kosteloze verkoop. 

Waarom Brownlake?

Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod op uw loods te koop in Assen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type loods, ongeacht de onderhoudsstaat. Zo kopen wij loodsen in een verouderde staat, maar ook in een gerenoveerde staat voor onze eigen vastgoedportefeuille. Dankzij onze lokale marktkennis en hands-on mentaliteit schakelen we snel in het gehele proces. Van het opnemen van uw loods, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele verkoopproces en verzekert loodseigenaren van een fijne verkoop.   

Neem contact op

Direct een bod op uw loods te koop in Assen? Neem contact op met Brownlake voor een meer informatie en maak een afspraak voor een opname. Wij trachten binnen één werkdag een aanbod uit te brengen. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of per mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod