4.5/5

Loods te koop Amsterdam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw loods te koop in Amsterdam? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en koopt loodsen en ander bedrijfsmatig vastgoed voor eigen rekening. Ongeacht het type of dat de loods in een verhuurde staat verkeert, kunt u bij Brownlake terecht voor een uitstekend bod en een zorgeloze verkoop. Zo realiseren wij wekelijks de verkoop van kleine loodsen, maar ook bedrijfsloodsen van meer dan 20.000 m².

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw loods te koop in Amsterdam? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier.

Direct het beste bod op uw loods te koop in Amsterdam

Bij Brownlake kunt u terecht voor een zekere en vlotte verkoop van uw loods in Amsterdam en omstreken. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Of het nu gaat om een loods met achterstallig onderhoud, of een loods in nieuwbouwstaat. Voor onze eigen vastgoedportfolio zijn we geïnteresseerd in elk type loods. Om u direct zekerheid te geven, brengen wij te allen tijde een financieringsvrij aanbod uit, waarbij er geen sprake is van een bouwkundige keuring. Op die manier garanderen wij tevens een vlotte afwikkeling, waarbij u geen enkele makelaarskosten zoals een courtage of vast tarief hoeft af te dragen. 

Waarom kiezen loodseigenaren voor Brownlake?

Loodseigenaren kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een uitstekend aanbod, waarbij u tevens verzekerd bent van soepele verkoopvoorwaarden. Dankzij onze werkwijze en expertise hebben we het vermogen om snel te kunnen schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw loods, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris, zodat beide partijen verzekerd zijn van een fijne verkoop. 

Contact

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Amsterdam of omstreken? Neem dan contact op met één van onze taxateurs, zodat wij direct aan de slag kunnen gaan met het opstellen van de waardebepaling. Laat uw gegevens achter of neem direct contact op via 085 401 3900. We kunnen u tijdens kantooruren snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod