4.5/5

Loods te koop Alphen aan den Rijn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een loods te koop gezet in Alphen aan den Rijn? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u elk type loods en ongeacht de staat van onderhoud, kunt verkopen. Zo zijn wij voor onze eigen beleggingsportfolio actief op zoek naar loodsen en andere bedrijfsvastgoed en bent u te allen tijde verzekerd van een marktconform aanbod. Van een grote bedrijfsloods met meerdere gebruiksdoeleinden, tot de verkoop van een kleine opslagloods. Brownlake doet graag een bod en verzekert u van een soepele afwikkeling.

Een aanbod op elk type loods te koop in Alphen aan den Rijn

Ongeacht het type loods dat u wenst te verkopen, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. Daarbij maakt het niet uit uw loods in een verhuurde of in een onverhuurde staat verkeert. In beide situaties kan Brownlake zorgen voor een vlotte taxatie en een uitstekend aanbod op uw loods. Zo hebben wij op De Schans, Molenwetering, Steekterpoort en Rijnhaven al aankopen mogen realiseren. Als u op deze bedrijventerreinen of elders in Alphen aan den Rijn een loods te koop heeft staan, neem dan contact op met Brownlake. Wij brengen direct een bod uit zonder financieringsvoorbehoud, waarbij een bouwtechnisch onderzoek geen onderdeel uitmaakt van de taxatie. U zult dus nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeven te gaan. Voordeel is tevens dat u geen enkele makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen. Wij faciliteren de verkoop van uw loods geheel kosteloos.  

Verkoop aan Brownlake

Verkopers van loodsen kiezen voor een verkoop aan Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste bod op hun loods. Daarnaast hanteren wij als vastgoedmaatschappij flexibele verkoopvoorwaarden en bent u verzekerd van een soepele verkoop, ongeacht het type loods dat u wenst te verkopen. Zo hebben vele loodseigenaren van Nederland, Brownlake al gevonden als betrouwbare partner. Kiest u ook voor een verkoop aan Brownlake?

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw loods te koop in Alphen aan den Rijn? Maak dan een afspraak met onze taxateurs. We komen graag langs op locatie voor een opname en trachten binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling op te stellen. Een aanvraag kunt u doen middels het online contactformulier of neem direct contact op via 085 401 3900. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod